Webinar: Noutati in programul de studiu Certificatul Profesional in Marketing

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page

Marti, 15 aprilie,  de la ora 15.00, David Charlton va prezenta schimbarile in ce priveste programul de studiu Certificatul Profesional in Marketing.

Va recomandam sa va inregistrati la acest webinar tuturor celor care va ganditi sa aplicati pentru aceasta certificare incepand cu septembrie 2014, pentru a afla noutatile si schimbarile in continutul modulelor, dar si modul in care acestea vor fi evaluate.

Certificatul Profesional in Marketing se adreseaza persoanelor care aspira la o cariera in marketing, celor care lucreaza in marketing pe o functie de incepator sau celor care vor sa se integreze cu o experienta din alt domeniu in cel al marketingului. Programul dureaza intre 12 și 15 luni, iar la sfarsitul acestuia veti obtine o certificare de nivel 4 in sistemul de echivalare european si britanic (NQS).

Ce se studiaza la fiecare dintre cele patru module? Cat dureaza fiecare? Cum va poate ajuta aceasta certificare in cariera?  Va invitam sa va rezervati un loc pentru a afla raspunsuri si a pune alte intrebari facand  click aici. 

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
„Online-ul va creste extrem de mult si in Romania, deja este o cerere mare de specialisti.”Webinar gratuit: Afla cum functioneaza cursurile la distanta

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up