Webinar - Insight-uri practice pentru copywriterii lumii online

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Marti, 15 mai, ora 15:00 (ora Romaniei), va invitam la un nou webinar din seria “Practical Insights” oferit de partenerii nostri de la Chartered Institute of Marketing (CIM) care abordeaza o tema interesanta privind puterea copywriting-ului intr-o lume digitalizata. Webinarul este  sustinut de Phil Woodford.  

Intr-o lume cu o deschidere limitata catre atentie, cu o cultura in continua schimbare si o evolutie puternica a tehnologiilor, cum putem face cuvintele noastre sa aiba un adevarat impact? Webinarul promite sa arunce o privire mai atenta la provocarile si oportunitatile pe care marketerii le intampina atunci cand creaza continut pentru web si in aceeasi masura pe celelalte platforme digitale si social media.

Ce veti putea  afla?

  • Sfaturi pentru buna practicare a copywritingului
  • Tehnici si abordari de copywriting
  • Insight uri despre posibilele trenduri viitoare pentru crearea de continut intr-o lume AI. 

Despre Phil Woodford:

Phil este un fost Creative Director de publicitate, care preda la University of Arts London si la  French business School INSEEC U. Fiind un bun practician de copywriting si de asemenea, un trainer experimentat, a creat continut online in ultimii ani pentru o varietate de branduri atat de tipul B2C cat si B2B. La inceputul acestui an, a gasduit o conferinta cu privire la natura schimbatoare a copywriting-ului la Museum of Brands, Packaging and Advertising in Londra.

Cum va inregistrati?

Webinarul este gratuit pentru cursantii de la Institutul de Marketing inscrisi in programele de training de marketing acreditat CIM. Pentru a va rezerva loc trebuie sa completati formularul de la acest link si sa va inregistrati cu 5 minute inainte de inceperea evenimentului. Toti participantii vor primi si o inregistrare a webinarului, pe e-mail, dupa eveniment.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Finalizati un program de certificare internationala in decembrie 2018Cartea lunii de la CIM: “Disruptive Selling”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up