Webinar gratuit - optimizare pe motoarele de căutare SEO

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Ce trebuie să știe oamenii de marketing despre optimizarea pe motoarele de căutare (SEO)?

Joi, 25 mai, de la ora 14.30 ora României vă oferim resurse și inspirație într-un webinar gratuit oferit de colegii noștri de la Oxford College of Marketing.

Motoarele de căutare servesc milioane de utilizatori zilnic iar organizațiile pot intra în legătură cu cei în căutare de soluții sau răspunsuri la problemele lor. Optimizarea pe motoarele de căutare este o parte crucială a oricărei strategii de maketing digital și este vitală pentru a oferi o experiență online satisfăcătoare clienților. Cu toate acestea, multe organizații mai au încă multe de îmbunătățit în această arie.

Webinarul este susținut de Lee Benning și va include un sumar al noțiunilor de bază pe acest subiect: cum funcționează motoarele de căutare, cum puteți alege și selecta cuvintele cheie și elemente de strategie de conținut. Lee are o experiență în domeniu de peste 10 ani și susține la Oxford College of Marketing cursanții înscriși în programele de certificare internațională în marketing digital.

Rezervați-vă un loc din timp aici.

Pentru orice probleme sau detalii legate de rezervare sau conectare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail info@institutuldemarketing.ro.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Oportunitate de cariera la Fashion Days!Cartea lunii de la CIM: „Selling Your Value Proposition”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up