WEBINAR GRATUIT: Impactul contextului media actual asupra campaniilor de promovare

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page

Joi, 25 aprilie, de la ora 14:30 vă invităm la un webinar gratuit cu specialistul media Daniel Coleman care va analiza în detaliu schimbările actuale din “peisajul” media și impactul acestora asupra viitoarelor dumneavoastră campanii de promovare.

În timp ce asistăm la schimbări uriașe legate de modul în care utilizăm media, a avut loc și o modificare la fel de mare în ceea ce privește modul de comercializare a publicității. Acest lucru a avut cel puțin același impact și asupra eficienței publicității.

Webinarul va încerca să răspundă la întrebări legate de eficacitatea publicității vs. eficiența publicității și să vă ajute să vă gândiți la rolul contextului media în propriile eforturi de comunicare de marketing.

Daniel Coleman a lucrat în publicitate, media și presă mai bine de douăzeci de ani. În această perioadă, a fost responsabil cu bugetele media ale unora dintre cei mai mari agenți de publicitate din Marea Britanie: Marks & Spencer, McDonald’s, Mattel, LG, National Savings and Investments și HMV.

Pentru a participa la webinar, accesați linkul de mai jos:

http://oxfordcollegeofmarketing.adobeconnect.com/dkb250419/ 

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Cine sunt și cum se dezvoltă oamenii de marketing din echipa brandului numarul 1 în FMCG din România?Customer Experience la Vodafone. Sau marketing cu perseverenta si efort comun pe termen lung

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up