Webinar - Cum îți extinzi strategia de marketing la nivel internațional?

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Miercuri, 21 noiembrie ora 15:00 (ora României) vă invităm la un nou seminar din seria „Practical Insights” oferit de partenerii noștri de la Chartered Institute of Marketing (CIM), pe tema „Cum îți extinzi strategia de marketing la nivel internațional?”, susținut de Marina Ibrahim și Calvin Scharffs.

Pentru a asigura o creștere continuă a vânzărilor într-o lume post-Brexit, business-urile din Marea Britanie sunt încurajate să își sporească prezența peste hotare și să fie mai proactive în domeniul exportului. În cadrul webinarului veți afla cum vă puteți adapta strategia de marketing astfel încât să fie compatibilă cu niște culturi diferite și pentru a câștiga încredere pe piețele străine, după modelul britanic.

Ce veți putea afla?

  • Cum să vă adaptați strategia de marketing unui context diferit;
  • Cum să vă construiți încrederea pe piața internațională;
  • Cum să îmbunătățiți calitatea audienței dumneavoastră prin targetare zonală. Despre Marina Ibrahim, Director de curs, CIM.

Marina este directorul unei firme de consultanță, coaching și training intercultural cu peste 20 de ani de experiență în domeniul consultanței manageriale interculturale. Marina este membru CIM, un practicant global în domeniul DISC & NLP și un executive coach cu experiență în domeniu. Deține o diplomă de licență în Creative & Digital Media Enterprise de la Birmingham City University și un MBA în Management Marketing și Comunicare de la Academia de Marketing WAK.

Despre Calvin Scharffs, Vice-preșesdinte de marketing, Lingotek

Calvin este vice-președinte de marketing la Lingotek, o companie de software pentru traduceri și servicii lingvistice dedicată schimbării viitorului tehnologiei în domeniul traducerilor. Are peste 18 ani de experiență în vânzări și marketing, gestionând produse globale, vânzarile, marketingul, operțiunile și personalul. Calvin este licențiat în comunicare la Universitatea din Utah, Salt Lake City, Statele Unite ale Americii.

Cum vă inregistrați?

Webinarul este gratuit pentru cursanții de la Institutul de Marketing înscriși în programele de training de marketing acreditat CIM. Pentru a vă rezerva loc trebuie să completați formularul de la acest link și să vă înregistrați cu 5 minute înainte de începerea evenimentului. Toți participanții vor primi și o înregistrare a webinarului, pe e-mail, după eveniment.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Cartea lunii de la CIM – „Post-Truth Business, The: How to Rebuild Brand Authenticity in a distrusting World”Perfecționare și pregătire continuă în marketing și comunicare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up