Vara joburilor de marketing fierbinti

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page

Marile orase s-au golit cu ocazia minivacantei, dar piata muncii este plina cu oferte pentru cei cu experienta, studii si pasiune pentru marketing.  Raman la mare cautare  pozitiile in zona digitalului si a experientei oferite clientilor, dar si pozitiile care includ coordonare generala si strategie raman multe si atractive.  Doar Glassdoor listeaza peste 100 de pozitii de management de marketing in ultimele saptamani, atat in Bucuresti cat si in tara.

Nestlé  cauta Brand Manager care sa se ocupe de planurile de crestere a categoriei in cota de piata, brand equity  si implicare a consumatorilor. Cei cu experienta in media pot avea provocarea unor bugete generoase la P&G care angajeaza un Media Manager.

Pasionatii de marketing si tehnologie pot gasi job-ul ideal la Lenovo care cauta un Marketing Manager pentru segmentul de telefoane inteligente.  Candidatul ideal trebuie sa aiba cel putin 3-5 ani experienta in marketing incluzand lansarea de  produse noi, crearea si implementarea de strategii de brand pe multiple canale. Pentru cei cu experienta in sanatate sau industria farmaceutica un job de manager ofera  compania Baxter.

Digitalul pare sa ramana in topul cautarilor angajatorilor asa ca nu ratati noul nostru program de marketing si  strategie digitala de la Chartered Institute of Marketing (CIM).  Alexandrion Group cauta un specialist cu minimum cinci ani de experienta in digital  care sa se implice in dezvoltarea de strategii care sa creeze legaturi puternice si de durata cu publicul sau tinta.  Grupul Renault cauta un responsabil de marketing digital ,  Altex un Digital Marketing Manager iar Aegon acelasi lucru  la Cluj. 

In majoritatea cazurilor, experienta in digital este un plus. Iar noi credem ca un program de training in Customer Experience asigura diferentierea necesara. Succes!

 

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Cum te pregatesti pentru examenul de marketing strategic?Cum se studiaza pentru o certificare internationala in marketing?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up