Simulare examen certificare internationala Strategic Marketing

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Certificarea internationala in marketing Chartered Institute of Marketing (CIM) se obtine in urma sustinerii unei probe de evaluare care consta in redactarea unei lucrari sau promovarea unui examen scris.

Pentru modulul de Strategic Marketing-  parte a programului complex Diploma in Professional Marketing evaluarea consta in redactarea unui plan de marketing de  8 pagini pentru compania in care lucreaza cursantul sau  o organizatie la alegere, pentru care se pot obtine 40 de puncte si sustinerea unui examen scris de 3 ore la British Council, pentru care pot obtine inca 60 de puncte. In programul de pregatire de la Institutul de Marketing si Oxford College of Marketing , toti participantii au ca suport inclus in taxa de tuition:

  • Suport si resurse pentru dezvoltarea planului de marketing;
  • Webinare si workshop dedicat;
  • Simulare de examen.

Simularea (mock exam) este o etapa importanta care ajuta cursantii sa isi perfectioneze tehnica de examen , sa stie cum sa dezvolte si sa-si structureze raspunsurile si mai ales, cum sa se incadreze in timp. Azi, 10 noiembrie se vor anunta subiectele de simulare care pregatesc examenul propriu zis din 5 decembrie care va avea loc la British Council. Cursantii au la dispozitie o saptamana in care sa sustina acest examen, urmand sa fie evaluati de tutori si sa obtina un feedback valoros inainte de examenul real. Pentru suport, detalii si inscrieri pentru modulul de Strategic Marketing sau Diploma in Professional Marketing din 2018, va rugam sa ne contactati.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Cum platesti taxele de certificare la CIM?Jobul de marketing al lunii noiembrie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up