Webinar - Sase pasi pentru a crea o propunere de valoare masurabila

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Marti, 20 martie, de la ora 15 ora Romaniei va invitam la un webinar oferit de Chartered Institute of Marketing (CIM) si Malcolm McDonald, Academic Advisor la Oxford College of Marketing, care va explica cum pot companiile sa creez o propunere de valoare masurabila.

Acest webinar va combina rezultatele obtinute in urma unei cercetari ample realizate pe industrii difereite din intreaga lume cu experienta practica a cunoscutului profesor, consultant si autor, obtinuta in egala masura in achizitia si vanzarea de produse si servicii.

Doar 5% dintre companii si-au cuantificat in termeni financiari propunerile de valoare conform unui studiu realizat de Mc Kinsey desi aceste propuneri sunt cruciale pentru diferentiere si o strategie de marketing eficienta. In plus, chiar pentru organizatiile care nu reusesc sa se diferentieze detasat, chiar actul in sine al estimarii financiare a acestor beneficii poate da un avantaj fata de competitie.

Webinarul este gratuit pentru toti cursantii nostri inscrisi la programul de training certificat in marketing al (CIM). Rezervati-va un loc la acest link.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Webinar gratuit – Criza de incredere in Social MediaCum te pregatesti pentru examenele de certificare in marketing?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up