Orare cursuri marketing

 


Care sunt orarele de cursuri marketing și când se desfășoară programele de certificare, webinarele și workshop-urile de la Institutul de Marketing?

 

Pentru fiecare tip de training, participanții beneficiază de flexibilitate, consiliere și suport. În varianta de studiu la distanță cursanții își pot organiza studiul în cel mai flexibil mod. Pentru varianta de studiu combinată – blended learning – participanții au suport suplimentar la zi cu două zile de weekend intensive și o zi de workshop pe modul.

Cum se desfășoară programul de cursuri și ce tipuri de cursuri, workshop-uri, materiale de studiu și interacțiuni oferă cursanților?

 

Programe de training certificate internațional

Există trei sesiuni de evaluare oficiale ale Chartered Institute of Marketing (CIM) în fiecare an: aprilie, iulie și decembrie. Toate orarele cursurilor de marketing certificate internațional sunt dezvoltate în jurul acestor date cheie, în așa fel încât să permită începerea studiului cu cel puțin patru sau șase luni înainte.

Cursuri certificate de scurtă durată (4-6 luni)

Pentru fiecare program de certificare de scurtă durată, adică un modul pentru care puteți obține un Award recunoscut (CIM), vă recomandăm să vă alocați cel puțin patru sau șase luni de studiu.

Pentru orice modul, studiul pentru un program de training certificat începe cu două luni de pregătire teoretică, după care urmează aplicarea în practică într-o lucrare alcătuită din trei cerințe realizată pe compania în care lucrează cursanții sau o organizație la alegere. Cele trei intervale de studiu din an sunt:

Weekenduri intensive și programe de studiu blended learning în 2019-2020

Pentru a vă asigura că profitați la maximum de weekendurile intensive cu traineri din Marea Britanie și workshop-urile pentru pregătirea lucrărilor și a examenelor care au loc la București, vă recomandăm să aveți în vedere datele cheie de mai jos:

Marketing, weekend intensiv 16 și 17 martie 2019, workshop 22 iunie 2019, termen limită de înscriere 10 februarie, examen 9 iulie.

Orarul interacțiunilor din programul blended learning aici.

Mastering Digital Channels, weekend intensiv 23 si 24 februarie 2019 , workshop 13 aprilie 2019, termen limită de înscriere 10 februarie, predare lucrare iunie 2019.

Orarul interacțiunilor din programul blended learning aici.

Digital Strategy, weekend intensiv 6 și 7 iulie 2019 , workshop 19 octombrie 2019, termen limită de înscriere 20 iunie, predare lucrare noiembrie 2019.

Orarul interacțiunilor din programul blended learning aici.

Mastering Metrics, weekend intensiv 12 și 13 octombrie 2019, termen limită de înscriere 1 octombrie 2019, predare lucrare martie 2020.

Orarul interacțiunilor din programul blended learning aici.

Driving Digital Experience, weekend intensiv 16 și 17 noiembrie 2019 , workshop 27 ianuarie 2020, termen limită de înscriere 1 noiembrie, predare lucrare martie 2020.

Orarul interacțiunilor din programul blended learning aici.

Cursuri certificate de lungă durată (12-24 luni)

Pentru a obține un certificat sau o diplomă în marketing recunoscută internațional de CIM, participanții trebuie să promoveze cu succes trei module de scurtă durată, corespunzătoare unui program de certificare ales. Participanții au la dispoziție cele trei sesiuni de mai sus și posibilitatea de a planifica un modul de evaluare pe sesiune.

Descarcă aici orarul pentru Diploma în Marketing Profesional și aici orarul pentru Diploma Digitală în Marketing Profesional.

Cât durează un modul de marketing certificat CIM?

Studiul pentru un modul acreditat durează între 150 şi 200 ore pe modul, de la 150 de ore pentru programele de studiu, adică între 400 și 600 de ore pentru un program complet de certificare, alcătuit din trei module.

În acest număr de ore intră weekendurile intensive și workshop-urile de la București.

Pentru orarele webinarelor și a celor legate de interacțiunea cu tutorii, vă rugăm să ne contactați.

Cursuri și workshop-uri deschise

Cursurile și workshop-urile de marketing deschise au rolul de a oferi training de marketing concentrat față în față și se pot parcurge independent sau împreună cu programele de certificare.

În cadrul acestor cursuri sunt incluse și programele de training de marketing speciale de tip Gateway ale Oxford College of Marketing gratuite pentru toți cursanții CIM, indiferent de programul sau de alternativa de studiu aleasă: combinată sau la distanță, în limita locurilor disponibile.

Vezi calendarul cursurilor deschise din 2019!

Programați o discuție sau o întâlnire pentru a vă asigura că parcurgeți un program de certificare în cel mai scurt timp și cu maximum de suport.

 

 

Scroll Up