Noutati in programul de certificare Diploma Profesionala in Marketing!

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page

Joi, 10 aprilie,  de la ora 15.00, David Charlton va prezenta schimbarile in ce priveste programul de certificare Diploma Profesionala in Marketing. 

Va recomandam sa va inregistrati la acest webinar tuturor celor care va ganditi sa aplicati pentru aceasta certificare incepand cu septembrie 2014, pentru a afla schimbarile in continutul modulelor, dar si modul in care acestea vor fi evaluate.

Diploma Profesionala va permite sa aprofundati deprinderile si cunostintele necesare pentru a planifica si implementa activitati de marketing la nivel operational si a maximiza oportunitati pentru organizatia la care lucrati. Veti fi pregatiti sa dezvoltati, sa implementati si sa evaluati un plan de marketing pentru a va atinge obiectivele. La sfarsitul programului de studiu care dureaza un an, obtineti o certificare de nivel 6 in sistemul de echivalare european si britanic (NQS) si obtineti titlul de membru asociat al Chartered Institute of Marketing (ACIM).

Ce se studiaza la fiecare dintre cele patru module? Cat dureaza fiecare? Cum va poate ajuta aceasta certificare in cariera?  Va invitam sa va rezervati un loc pentru a afla raspunsuri si a pune alte intrebari facand  click aici. 

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Seara deschisa 21 mai – Ce inseamna certificarile CIM sau CAM?„Online-ul va creste extrem de mult si in Romania, deja este o cerere mare de specialisti.”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up