Joburi in marketing (Aprilie)

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page

Primavara vine cu noi energii si oportunitati de cariera. Piata muncii te asteapta cu locuri de munca tentante, mai ales in zona de marketing. Haide sa vedem impreuna cateva dintre acestea si, cine stie, poate chiar tu vei fi cel care, in curand, vei ocupa unul dintre posturile disponibile.

Groupama Asigurari Romania cauta un Manager de Marketing pentru Persoane Juridice printre ale carui responsabilitati se numara si contribuirea la dezvoltarea strategiei de marketing si comunicare raportat la nevoile segmentului clienti Persoane Juridice.

The Coca-Cola Company are disponibil un post de Community Manager. Candidatul ideal trebuie sa aiba abilitati de comunicare exceptionale – experienta de marketing online si / sau jurnalistica si intelegerea strategiilor SEO & SEM care vor fi utilizate pentru continutul online.

Bitdefender angajeaza un Channel Marketing Manager, Consumer, printre ale carui responsabilitati se numara optimizarea activitatilor de marketing si alocarea fondurilor de marketing pentru a maximiza vizibilitatea produselor de-a lungul canalelor de vanzare (distributie, retail, etail)

McCormick cauta un Marketing Manager care, mai intai de toate, sa fie un profesionist care sa-si doreasca sa se implice, sa raspunda provocarilor si sa evolueze. Printre altele, aranja toate activitatile de marketing din tara si va elabora planuri de marketing anuale.

Orange Romania angajeaza un Head of B2B Marketing. Candidatul va gestiona echipele de marketing B2B responsabile pentru dezvoltarea produselor si timpul de lansare pe piata si va lucra foarte aproape cu echipele dedicate de vanzari B2B (echipe de vanzari directe si indirecte ale IMM-urilor, conturi mari, sectorul public, dezvoltarea afacerilor).

Altex Romania are nevoie de un Chief Marketing Officer cu experienta dovedita în calitate de sef de marketing sau rol similar, experienta in dezvoltarea brandului si social media marketing si un lider care sa aiba atat capacitati analitice cat si creative.

Click pe link-urile corespunzatoare fiecarui job pentru a afla toate detaliile si pentru a putea aplica on-line. Succes!

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Teorie bine structurata, suport pentru decizii strategice si studii de cazCum va adaptati strategia de marketing la noile comportamente de cautare online?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up