Job-uri de marketing la Edenred

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Vara vine şi cu oportunităţi de carieră în marketing! Pentru cei cu pasiune pentru marketing şi identificarea de soluţii profitabile pentru clienţi şi companii, dar şi cu rezultate dovedite în programele de marketing coordonate până acum recomandăm două poziţii într-o companie care acordă atenţie, importanţă şi resurse pentru performanţă de marketing: Edenred.
Compania caută un Merchants Marketing Specialist cu gândire analitică,  pasiune pentru client şi cel puţin 4 ani de experienţă relevantă. 
 
De asemenea, o altă oportunitate de a creşte şi livra performanţă este rolul de specialist în marketing şi comunicare al cărui rol este să susţină şi să implice clienţii pe întreg traseul de interacţiuni cu compania, să crească satisfacţia, calitatea comunicării prin toate canalele şi în toate momentele pentru a susţine atragerea de clienţi, dar mai ales păstrarea şi loializarea acestora. Un specialist pasionat de customer experience poate găsi un loc potrivit pentru a-şi creşte performanţa în a crea programe de loialitate pe termen lung, a identifica sursele de probleme sau potenţialii factori care pot afecta retenţia, de a rafina segmentarea bazei de clienţi şi a dezvolta propuneri şi conţinut relevant şi personalizat pentru fiecare. 
 
Aflaţi mai multe şi nu rataţi perioada de recrutare!
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Curs certificat strategie digitala – date cheie decembrie 2018Cartea lunii de la CIM – Construirea experientelor de brand

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up