• Diploma Profesională în Marketing Digital

CE SE STUDIAZĂ?

Diploma Profesională în Marketing Digital este singurul program de training de marketing digital avansat acreditat și recunoscut internațional. Oferă instrumentele necesare pentru a avea abordări strategice de succes în marketingul digital. Vă ajută să îmbunătățiți întreaga experiență digitală prin optimizarea tuturor canalelor de comunicare cu clienții. Asigură creșterea performanței profesionale la standarde internaționale.

 

 PROFILUL CURSANȚILOR

Diploma Profesională în Marketing Digital se adresează oamenilor de marketing care ocupă funcții operaționale, de supraveghere sau management ce doresc să avanseze în carieră având ca avantaj competitiv digitalul.

  • Manageri de marketing digital
  • Specialiști în digital
  • Manageri de marketing

CUM VĂ AJUTĂ?

  • Deveniți competitivi pe plan internațional
  • Obțineți experiență practică în domeniul dumneavoastră
  • Vă dezvoltați aptitudinile și competențele astfel încât să interveniți la nivel decizional
  • Veți fi la curent cu ultimele trenduri și primii în domeniul dumneavoastră 

 

STRUCTURĂ DIPLOMA PROFESIONALĂ ÎN MARKETING DIGITAL

Cursul este alcătuit din trei module obligatorii:

Cursul permite participantilor să aprofundeze informații despre cum pot implementa practici de marketing digital în planificarea strategică de marketing pentru organizațiile în care lucrează. De asemenea, cele 150 de ore de training teoretic și aplicat sprijină cursanții și organizațiile să facă față problemelor care pot apărea în mediul digital și în livrarea obiectivelor, în așa fel încât să poată dezvolta recomandări strategice și oferă informații despre cum pot organizațiile să răspundă rapid nevoilor pieței pe care se află prin crearea unui mix de marketing digital adecvat.

Canalele digitale aduc oportunități pentru organizații pentru a atrage noi consumatori, pentru a păstra clienţii existenţi, dar și provocări pentru a rămâne competitive pe piață. Acest modul asigură o abordare strategică a managementului și creșterii performanţei canalelor digitale. În egală măsură, oferă informaţii pentru înțelegerea și respectarea cerințelor legale existente.

Comportamentul consumatorului s-a schimbat dramatic odată cu revoluția digitală. Acest modul oferă o înțelegere integrată a experienței digitale a consumatorului. Companiile trebuie să se adapteze acestei piețe în schimbare și să acționeze coerent pe toate canalele pentru atingerea obiectivelor lor strategice.

CÂT COSTĂ?

Programul de certificare presupune achitarea, integrală sau per modul, a trei tipuri de taxe: taxa de tuition, taxele de evaluare și taxa de membru CIM.

1350£ + TVA, taxa de curs pentru varianta distance learning, adică studiul prin platforma de e-learning Oxford College of Marketing.

2190£ + TVA, taxa de curs pentru varianta de studiu blended learning, adică studiul prin platforma de e-learning combinat cu o serie de cursuri intensive la zi, care au loc la București.

La taxa de curs se adaugă taxa de membru CIM, în valoare de  60£, valabilă un an de zile, taxa de evaluare de 180£/modul și taxa de supraveghere examen la British Council de 170£ (pentru modulul Strategic Marketing). Taxele de curs se vor plăti doar când cursanții aleg să susțină examenul.

 

 

 
Cat dureaza?

12 luni/ 450 ore

 

Programe scurte certificare

 

Anunta-ma cand este urmatorul curs!

 

Afla mai multe informatii!

Scroll Up