Despre noi

Institutul de Marketing 

Institutul de Marketing a fost fondat in partneriat cu Oxford College of Marketing, unul dintre cele mai puternice centre acreditate de pregatire pentru formare prin Chartered Institute of Marketing (CIM) pentru a oferi profesionistilor din Romania posibilitatea de a se perfectiona si a-si dezvolta cariera la standarde internationale.

Institutul de Marketing a creat pentru prima data suport in Romania pentru obtinerea de certificari, prin intermediul studiului la distanta sau combinat cu weekenduri intensive cu tutori din Marea Britanie si traineri locali acreditati.

Chartered Institute of Marketing (CIM) 

Chartered Institute of Marketing (CIM) este cea mai mare institutie a profesionistilor de marketing din lume, cu peste 100 de ani de existenta. Calificarile profesionale CIM sunt programe de pregatire in marketing cu recunoastere internationala. CIM joaca un rol cheie in formarea, dezvoltarea si reprezentarea profesiei in intreaga lume si are tot mai multi profesionisti certificati si in Romania prin Institutul de Marketing

Oxford College of Marketing

Oxford College of Marketing este cel mai mare si mai puternic centru acreditat CIM la nivel international, cu cea mai mare rata de promovabilitate in randul absolventilor. Pentru a obtine o certificare CIM, candidatii trebuie sa studieze printr-un centru acreditat.

Compania More Marketing Solutions si Institutul de Marketing reprezinta Oxford College of Marketing in Romania si pot oferi astfel sprijin in Romania tututor celor interesati sa-si creasca performanta actuala prin certificari profesionale CIM (Chartered Institute of Marketing).

Cursuri profesionale acreditate

Prin Chartered Institute of Marketing (CIM), Institutul de Marketing ofera o serie larga de programe specializate de training si certificare in marketing, de la cursuri de marketing strategic, la cursuri de marketing online si digital, managementul experientei clientilor (Customer Experience)

Cursuri de marketing deschise

Pentru profesionistii cu timp limitat si nevoi de training punctuale, Institutul de Marketing ofera cursuri deschise de scurta durata, de la ateliere interactive de 4 sau 6 ore la cursuri intensive de doua zile, cu suport facultativ pe termen lung.

Cursuri de marketing speciale

Pentru companiile din Romania , Europa si Orientul Mijlociu, Institutul de Marketing organizeaza cursuri special la cerere in cadrul companiilor sau programe de training customizate, adaptate nevoilor concrete ale echipelor, industriilor si companiilor.

Lectori si traineri

Lectorii, tutorii si trainerii sunt practicienti si profesionisti care au in egala masura experienta practica de marketing, dar si pregatire academica sau cursuri profesionale de profil. Ne straduim ca alegem colaboratori care sa ofere cu adevarat valoare, informatie si inspiratie cursantilor, pasionati atat de profesie si dornici sa impartaseasca ceea ce stiu si cu altii.

Indrumator academic este Malcom Mc Donald, care a dezvoltat o serie de cursuri speciale pentru Oxford College of Marketing incluse in programele noastre de pregatire pe termen lung si care ofera periodic training si corpului de tutori de la Oxford College of Marketing.

Descarca brosura completa

 

 

 

 

 

Despre noi

 

Afla mai multe informatii!

 

Scroll Up