De ce sa nu ratati cursul de marketing intensiv din februarie?

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Pe  26 si 27 februarie va avea loc primul curs de marketing intensiv din acest an, Marketing Gateway, un curs international al Oxford College of Marketing, dezvoltat ca suport pentru cei inscrisi la programele de certificare Chartered Institute of Marketing (CIM), dar si ca prim pas pentru cei care doresc sa inceapa un astfel de program.

La acest training de marketing concentrat, o vom avea ca invitata speciala pe Andreea Coca, Research Integration Lead la TNS CSOP Romania, care va prezenta oportunitati si solutii de cercetare de marketing din experienta profesionala practica de specialist in mari companii internationale in sectiunea legata de cercetare de marketing. Cercetarea de marketing este cea mai buna cale pentru a creste satisfactia clientilor si performanta si pentru a intelege factorii care va pot influenta business-ul. 

Andreea Coca este specialist si in ceea ce presupune integrarea a multiple surse de informatii si abordari de cercetare de piata pentru intelegerea consumatorilor si a trendurilor care sustin inovatia. A inceput moderand studii calitative, inclusiv o comunitate online cu ‘digital natives’, apoi coordonand proiecte de Digital Market Intelligence, iar in prezent sustine dezvoltarea de initiative de research care imbina online & offline, calitativ si cantitativ, traditional si digital, pentru oferirea unei viziuni relavante si moderne asupra pietei.

Andreea urmeaza programul Chartered PostGraduate Diploma in Marketing la Chartered Institute of Marketing si colaboreaza cu Institutul de Marketing pentru traininguri multidisciplinare.

De ce sa nu ratati cursul  intensiv de marketing – Marketing Gateway?

  • Aprofundati notiunile fundamentale de marketing de la A la Z
  • Primiti un suport de curs concentrat si structurat in format electronic care sa va ajute sa va cresteti performanta in domeniul marketingului
  • Puteti obtine o certificare internationala CIM mai repede si cu costuri mai mici! In conditiile in care urmati ulterior un program de certificare CIM; taxa de  participare se va scadea ulterior din taxa totala de curs.

Va puteti inscrie la curs pana, cel tarziu, 19 februarie, completand aplicatia de la acest link. Platile si contractele se fac pana cel tarziu 22 februarie.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Cartea lunii de la CIM: The new rules of marketing and PR (5th edition)Cum faci o campanie eficienta pe Facebook? Invata la cursurile din martie!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up