Cursuri de marketing

La Institutul de Marketing, am dezvoltat cursuri și soluții diverse de training și certificare internațională de marketing, atât pe termen scurt cât și pe termen lung, atât pentru practicienii cu experiență, cât și pentru cei care vor să se dezvolte sau să intre zona marketingului din alte domenii. 

CURSURI ȘI PROGRAME DE CERTIFICARE INTERNAȚIONALĂ

Cursurile de marketing recunoscute internațional și formarea continuă în domeniu sunt esențiale într-o lume tot mai globalizată și în accelerată schimbare. 

Trainingurile  Chartered Institute of Marketing (CIM) asigură cele mai relevante programe  profesionale de training  în marketing și comunicare acreditate, cu recunoaștere internațională. Indiferent de stadiul în care ați avansat în carieră sau de specificul industriei în care lucrați, este nevoie să fiți la zi cu noutățile, de la noile tehnologii și canale de marketing la ultimele instrumente de colectare și analiză a datelor dar mai ales, cu problemele fundamentale strategice și de business care vă ajută să câștigați influență și credibilitate și dincolo de departamentul de marketing, mai ales la nivelul board-ului companiilor în care activați.  

CIM este cea mai mare organizație profesională globală, cu peste 100 de ani de existență, care stabilește standardele în industrie și sprijină profesioniștii să se perfecționeze la standarde internaționale. 

De ce să studiați cu noi?

MARKETING PASS – Primul abonament anual de training de marketing pentru companii

Institutul de Marketing a creat pentru prima dată în România un abonament anual de training de marketing pentru companii.

Cui se adresează?

Continuitate. Flexibilitate. Rezultate

Rezultate prin continuitate
Spre deosebire de cursurile de zi, oferă o formulă simplă și eficientă de a asigura un program de formare pe termen lung. Cursurile sunt planificate de-a lungul unui an de zile, cu posibilitatea de prelungire și opţiuni pentru loializarea actualilor angajaţi, dar și pentru a-i sprijini pe cei noi prin însușirea unui limbaj comun, a unor noțiuni și instrumente de lucru comune.

Flexibilitate
Majoritatea cursurilor sunt programate în două sesiuni, în așa fel încât, dacă un participant nu poate ajunge la prima ediţie a unui curs, să îl poată recupera în cea de-a doua. În plus, abonamentele nu sunt nominale și oferă angajatorului posibilitatea de a schimba numele cursanților desemnați inițial să participle la curs de-a lungul derulării contractului, dacă are nevoie.

Mai mult training, mai puține proceduri
Abonamentul anual reduce timpul petrecut cu formalitățile de comandă și achiziție. Cu o singură plată și un contract anual – care poate fi reînnoit simplu – se asigură un program de formare continuă, pentru mai mulţi angajaţi. Mai puțin timp petrecut cu formalități administrative și mai mult alocat pentru creșterea calităţii și a rezultatelor programelor de training.

Cursuri deschise combinate cu training inhouse
Abonamentele oferă posibilitatea de a combina cursurile deschise cu training în interiorul organizațiilor, adaptat nevoilor și echipelor din companie, cu traineri din România sau din Marea Britanie.

Descoperiți broșura interactivă aici: https://indd.adobe.com/view/611bbf48-7140-43d0-9fb9-204284a6f134  

CURSURI  SPECIALE OXFORD COLLEGE OF MARKETING

Oxford College of Marketing este cel mai puternic centru de pregătire acreditat al Chartered Institute of Marketing (CIM).  Cursurile dezvoltate de noi  au fost concepute pentru a oferi un sprijin tuturor celor care lucrează sau aspiră la o carieră în marketing, indiferent de experiență sau pregătirea lor academică. Cursurile intensive speciale, pot ajută studenții să avanseze la o diplomă de cel mai înalt nivel. 

În România, oferim în egală măsură cursuri speciale, customizate și două cursuri deschise, programate de patru ori pe an:

Marketing Gateway – curs intensiv teoretic  de marketing strategic;

Digital Gateway – curs intensiv teoretic de instrumente de marketing online și digital. 

În plus, Oxford College of Marketing și Institutul de Marketing  oferă companiilor cursuri de marketing personalizate și customizate, în funcție de nevoile lor specifice.

Pentru mai multe informații sau pentru o oferta customizata pentru compania dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

Scroll Up