Cursuri de marketing

La Institutul de Marketing , am dezvoltat cursuri si  solutii diverse de  training si certificare internationala de marketing, atat pe termen scurt cat si pe termen lung, atat pentru practicienii cu experienta, cat si pentru cei care vor sa se dezolte sau sa intre zona marketingului din alte domenii. 

 

CURSURI SI PROGRAME DE CERTIFICARE INTERNATIONALA

Cursurile de marketing recunoscute international si formarea continua in domeniu sunt esentiale intr-o lume tot mai globalizata si in accelerata schimbare. 

Trainingurile  Chartered Institute of Marketing (CIM) asigura cele mai relevante programe  profesionale de training  in marketing si comunicare acreditate, cu recunoastere internationala. Indiferent de stadiul in care ati avansat in cariera sau de specificul industriei in care lucrati, este nevoie sa fiti la zi cu noutatile, de la noile tehnologii si canale de marketing la ultimele instrumente de colectare si analiza a datelor dar mai ales, cu problemele fundamentale strategice si de business care va ajuta sa castigati influenta si credibilitate si dincolo de departamentul de marketing, mai ales la nivelul board-ului companiilor in care activati.  

CIM este cea mai mare organizatie profesionala globala, cu peste 100 de ani de existenta, care stabileste standardele in industrie si sprijina profesionistii sa se perfectioneze la standarde internationale. 

De ce sa studiati cu noi?

CURSURI  SPECIALE OXFORD COLLEGE OF MARKETING

Oxford College of Marketing este cel mai puternic centru de pregatire acreditat al Chartered Institute of Marketing (CIM).  Cursurile dezvoltate de noi  au fost concepute pentru a oferi un sprijin tuturor celor care lucreaza sau aspira la o cariera in marketing, indiferent de experienta sau pregatirea lor academica. Cursurile intensive speciale, pot ajuta studentii sa avanseze la o diploma de cel mai inalt nivel. 

In Romania, oferim in egala masura cursuri speciale, customizate si doua cursuri deschise, programate de patru ori pe an:

Marketing Gateway – curs intensiv teoretic  de marketing strategic;

Digital Gateway – curs intensiv teoretic de instrumente de marketing online si digital. 

In plus, Oxford College of Marketing si Institutul de Marketing  ofera companiilor cursuri de marketing personalizate si customizate, in functie de nevoile lor specifice.

Pentru mai multe informatii sau pentru o oferta customizata pentru compania dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Scroll Up