Cursuri de marketing

La Institutul de Marketing, am dezvoltat cursuri și soluții diverse de training și certificare internațională de marketing, atât pe termen scurt cât și pe termen lung, atât pentru practicienii cu experiență, cât și pentru cei care vor să se dezvolte sau să intre zona marketingului din alte domenii. 

CURSURI ȘI PROGRAME DE CERTIFICARE INTERNAȚIONALĂ

Cursurile de marketing recunoscute internațional și formarea continuă în domeniu sunt esențiale într-o lume tot mai globalizată și în accelerată schimbare. 

Trainingurile  Chartered Institute of Marketing (CIM) asigură cele mai relevante programe  profesionale de training  în marketing și comunicare acreditate, cu recunoaștere internațională. Indiferent de stadiul în care ați avansat în carieră sau de specificul industriei în care lucrați, este nevoie să fiți la zi cu noutățile, de la noile tehnologii și canale de marketing la ultimele instrumente de colectare și analiză a datelor dar mai ales, cu problemele fundamentale strategice și de business care vă ajută să câștigați influență și credibilitate și dincolo de departamentul de marketing, mai ales la nivelul board-ului companiilor în care activați.  

CIM este cea mai mare organizație profesională globală, cu peste 100 de ani de existență, care stabilește standardele în industrie și sprijină profesioniștii să se perfecționeze la standarde internaționale. 

De ce să studiați cu noi?

CURSURI  SPECIALE OXFORD COLLEGE OF MARKETING

Oxford College of Marketing este cel mai puternic centru de pregătire acreditat al Chartered Institute of Marketing (CIM).  Cursurile dezvoltate de noi  au fost concepute pentru a oferi un sprijin tuturor celor care lucrează sau aspiră la o carieră în marketing, indiferent de experiență sau pregătirea lor academică. Cursurile intensive speciale, pot ajută studenții să avanseze la o diplomă de cel mai înalt nivel. 

În România, oferim în egală măsură cursuri speciale, customizate și două cursuri deschise, programate de patru ori pe an:

Marketing Gateway – curs intensiv teoretic  de marketing strategic;

Digital Gateway – curs intensiv teoretic de instrumente de marketing online și digital. 

În plus, Oxford College of Marketing și Institutul de Marketing  oferă companiilor cursuri de marketing personalizate și customizate, în funcție de nevoile lor specifice.

Pentru mai multe informații sau pentru o oferta customizata pentru compania dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

Scroll Up