• CURSURI CERTIFICATE MARKETING DIGITAL

  Diploma Profesională în Marketing Digital este singurul program de training de marketing digital avansat acreditat și recunoscut internațional. Oferă instrumentele necesare pentru a avea abordări strategice de succes în marketingul digital. Vă ajută să îmbunătățiți întreaga experiența digitală prin optimizarea tuturor canalelor de comunicare cu clienții. Asigură creșterea performanței profesionale la standarde internaționale.

 • Durata

  4-6 luni/ 150 ore

  Pret

  De la: 450 £ + TVA

 • Certificare Digital Strategy

  Cursul permite participantilor sa aprofundeze informatii despre cum pot implementa practici de marketing digital in planificarea strategica de marketing pentru organizatiile in care lucreaza. De asemenea, cele 150 de ore de training teoretic si aplicat sprijina cursantii si organizatiile sa faca fata problemelor care pot aparea in mediul digital si in livrarea obiectivelor, in asa fel incat sa poata dezvolta recomandari strategice si  ofera informatii despre cum pot organizatiile sa raspunda rapid nevoilor pietei pe care se afla prin crearea unui mix de marketing digital adecvat.

 • Durata

  4-6 luni/ 150 ore

  Pret

  De la: 450 £ + TVA

 • Certificare Driving Digital Experience

  Comportamentul consumatorului s-a schimbat dramatic odată cu revoluția digitală . Acest modul oferă o înțelegere integrată a experienței digitale a consumatorului. Companiile trebuie să se adapteze acestei piețe în schimbare și să acționeze coerent pe toate canalele pentru atingerea obiectivelor lor strategice.

  Programul de training în marketing digital Driving Digital Experience este un modul de bază ce face parte din noul program de training și certificare avansat Digital Diploma in Professional Marketing. Cursul se poate urma și finaliza ca modul independent, la finalul căruia se obţine un Award recunoscut de Chartered Institute of Marketing (CIM).

 • Durata

  4-6 luni/ 150 ore

  Pret

  De la: 450 £ + TVA

 • Certificare Mastering Digital Channels

  Canalele digitale aduc oportunități pentru organizații pentru a atrage noi consumatori, pentru a păstra clienţii existenţi, dar și provocări pentru a rămâne competitive pe piață. Acest modul asigură o abordare strategică a managementului și creșterii performanţei canalelor digitale. În egală măsură, oferă informaţii pentru înțelegerea și respectarea cerințelor legale existente.

  Mastering Digital Channels face partedin programul complex de certificare de nivel  6, Digital Digital Diploma în Professional Marketing și se poate studia independent. Participanții care trec cu succes de evaluare, vor primi un Award recunoscut de Chartered Institute of Marketing. 

Scroll Up