Cum se studiaza pentru programul de certificare in marketing digital?

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Programul de certificare si training in marketing digital Digital Strategy este un modul avansat care permite participantilor sa aprofundeze informatii despre cum pot implementa practici de marketing digital in planificarea strategica de marketing pentru organizatiile in care lucreaza.

Studiul cuprinde o parte teoretica, in care sunt prezentate si explicate notiunile si conceptele cheie si una practica in care participantii aplica ceea ce invata realizand o lucrare ( assignement) de 16  pagini care consta intr-un plan de marketing digital pentru organizatia in care lucreaza sau o companie la alegere intr-un context dat, stabilit in fiecare sesiune de Chartered Institute of Marketing (CIM). Pana pe 20 octombrie a.c.  facem inscrieri pentru sesiunea de evaluarea din aprilie 2018 in varianta de blended learning, care aduce in plus cursuri intensive si workshop-uri care au loc in Bucuresti. Contextul de examinare este legat de customer relationship  management (CRM) si automatizare de marketing. Datele cheie pentru cei care doresc sa finalizeze programul in aceasta sesiune sunt:

  • Finalizarea procedurilor legate de admitere: 15 septembrie – 20 octombrie 2017;
  • Prezentare platforma. Sfaturi pentru studiu: miercuri, 1 noiembrie 2017, 18:00- 20:00, Integral Edu;
  • Curs Digital Gateway; joi, 2 noiembrie, 9.30 – 17.00. Oana Sav, Integral Edu
  • Weekend intensiv in Bucuresti: sambata si duminica, 4 si 5 noiembrie, 9.30 – 17.00, Red Barrington;
  • Inscriere ca si plata evaluare la Chartered Institute of Marketing (CIM): termen limita vineri, 2 martie 2018, moment in care veti obtine si numarul de membru CIM pe care vi-l solicita tutorii si centrul nostru de suport din Marea Britanie;
  • Workshop suport dezvoltare lucrare:  9 februarie, 14:00-18:00, Oana Sav
  • Workshop suport dezvoltare lucrare:  2 martie, 14:00-18:00, Oana Sav.
  • Rezultate: 1 iunie 2018.

Cereti detalii si  suport si nu ratati inscrierile! Intalnirile face to face au loc in Bucuresti la sediul nostru de la Integral.

Inspirati-va din experienta a doi dintre cursantii nostri care au absolvit cu succes modulul de marketing digital, Diana Dragomir si Andra Mura, impartasita in link-urile de mai jos:

http://www.marketingfocus.ro/marketing-focus-interviuri/item/444-studiu-si-perseverenta-cu-recunoastere-internationala-cum-te-ajuta-o-certificare-in-marketing-digitial

http://www.marketingfocus.ro/marketing-focus-interviuri/item/513-cum-se-studiaza-pentru-o-certificare-internationala-in-marketing

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Cum te dezvolti ca profesionist de marketing in Customer Experience?Cum se studiaza pentru programul de certificare Customer Experience?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole