• LECTORI SI TUTORI

  Tutorii nostri au atat experienta de predare si rezultate dovedite in pregatirea studentilor pentru examenele CIM, cat si experienta practica in calitate de oameni de marketing sau consultanti. Majoritatea dintre acestia au  o cariera care combina  in egala masura munca de predare cu pozitii de marketing si consultanta, pentru a oferi studentilor nostri suport, atat pentru partea teoretica, dar si pentru cea practica.

  • Mike Berry
   Oxford College of Marketing

   Mike Berry

   Oxford College of Marketing

   Mike_Berry

   Mike Berry este profesor la Oxford College of Marketing si la Chartered Institute of Marketing, dar este de profesie trainer si consultant experimentat de Marketing Digital.

   Si-a inceput cariera la Procter&Gamble, dupa care a lucrat pentru cateva agentii de Marketing Digital si Marketing Direct, cea mai importanta pozitie fiind pentru agentia Jack Morton unde a fost Head of Digital pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord. Printre clientii sai se evidentiaza nume ca: Nestlé, Ford, Prudential, Marriott, Xerox, Heineken, Mars, McDonald’s, Hugo Boss, RSA si Lacoste.

   profile-on-linkedin

  • Red Barrington

   Red Barrington

   red-barrington_

   Red Barrington este Chartered Marketer si tutore pentru Oxford College of Marketing pentru  certificarile de marketing CIM si CAM.

   Red Barrington este specialist in marketing digital cu o experienta de peste 10 ani in domeniile marketingului afiliat si de performance, media buying, lead generation si email marketing. Dupa ce a lucrat o perioada pentru cateva companii importante de marketing digital, Red si-a infiintat propria companie – Red Star Digital-  in 2008.

   profile-on-linkedin

  • Joe Shami
   Oxford College of Marketing

   Joe Shami

   Oxford College of Marketing

   Joe Shami este expert in vanzari si in marketing, lector la Oxford College of Marketing si Profesor Asociat la University of Perpignan din Franta, unde tine in mod regulat cursuri de marketing strategic la nivel de Master si MBA in Europa, Orientul Mijlociu si SUA.

   Joe si-a inceput cariera in industria de turism precum consilier de marketing si vanzari pentru unul dintre cei mai mari operatori de turism din lume, Thomson Tui. A remarcat imediat importanta si expansiunea tehnologiei la locul de munca, motiv pentru care a ales sa studieze pentru un MSc in Information Systems, iar un an mai tarziu si-a continuat studiile cu un MBA.

   Din 2002 conduce propria firma de consultata si ofera ajutor si consiliere unor domenii variate de activitati, pornind de la mici firme de IT pana la trainguri de strategie si comunicare in marketing pentru Cisco Systems. Joe lucreaza cu specialisti de marketing in obtinerea certificarilor profesionale prin Chartered Institute of Marketing, dar ofera si traininguri in marketing si vanzari pentru clienti.

   profile-on-linkedin

  • Tim Lane
   Chartered Marketer

   Tim Lane

   Chartered Marketer

    

   Tim Lane preda la Oxford College of Marketing din Marea Britanie este Chartered Marketer si profesor calificat, are un MBA, a absolvit Diploma PostGraduate Professional Diploma  in Marketing și este licențiat inBusiness Studies. Are o experienta de predare de peste 20 de ani  in diverse institutii pentru certificarile Chartered Institute of Marketing (CIM), unde este si  examinator.

   Tim si-a inceput experienta de profesionist lucrand in vanzări in zona FMCG, cu firme ca P&G, Duracell, Dairy Crest Foods. S-a ocupat  de  marketing si vanzari pentru afacerea familiei pana cand a fost vanduta catre compania Whitbread. Zonele sale de expertiza sunt marketingul  strategic, strategia de business si comportamentul consumatorului.

   profile-on-linkedin

  • Malcolm McDonald
   Academic Advisor la Oxford College of Marketing

   Malcolm McDonald

   Academic Advisor la Oxford College of Marketing

   Profesorul Malcolm McDonald, specialist cunoscut si respectat in cercurile de marketing, un guru al marketingului international si consultant pentru mai multe multinationale importante din lume, este Academic Advisor la Oxford College of Marketing .

   Malcolm a fost profesor de marketing si director adjunct la Cranfield School of Management pe  specializarea
   E-Business. A scris 42 de carti, incluzand „Marketing Plans; how to prepare them; how to use them” si multe alte articole.

   profile-on-linkedin

  • Oana Sav
   Marketing Consultant

   Oana Sav

   Marketing Consultant

   Oana Sav este  coordonator si trainer la  Institutul de Marketing din Romania si lucreaza ca si consultant la More Marketing Solutions. 

   Are o experienta in marketing si comunicare de peste 15 ani castigata in calitate de expert sau consultant  pe proiecte sau campanii pentru branduri din zona serviciilor financiare de pe piețe si segmente de clienti din Romania, Moldova, Ucraina, Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie si SUA.

   A studiat la Chartered Institute of Marketing si Oxford College of Marketing . In urma programului Chartered PostGraduate a obtinut titlul de  Chartered Marketer, cea mai inalta distinctie acordata de Chartered Institute of Marketing (CIM), cea mai mare asociatie a oamenilor de marketing din Europa, cu peste 100 de ani de existenta.

   profile-on-linkedin

  • Iulia Cornigeanu

   Iulia Cornigeanu

   Pasionata fiind de sociologie, Iulia a activat mai bine de 15 in domeniul cercetarii de piata, atat in agentie cat si de partea clientului. A ocupat diverse pozitii de consultanta, account management sau coordonare echipe, ultimii doi ani petrecandu-i la conducerea diviziei din Romania a KANTAR TNS, parte a grupului WPP. Auto, FMCG, financiar, industrial, telecom, servicii publice – acesta sunt doar o parte dintre categoriile cu care Iulia a lucrat intens de-a lungul anilor, fiind implicata in proiecte locale sau internationale care adreseaza arii precum customer experience, brand & comunicare, strategie digitala, pricing, segmentare, testare de concepte/produse noi sau dezvoltarea de strategii tactice pentru cresterea performantei / profitabilitatii.

   profile-on-linkedin

  • Alina Stancu
   Management Financiar

   Alina Stancu

   Management Financiar

   Alina Stancu este specializata in matematica si management financiar. Are o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar. A detinut pozitii de controlorfinanciar sau director financiar in diferite companii nationale si multinationale din industria farmaceutica, alimentara, inginerie si proiectare, constructii componente industriale si servicii financiare. Alina Stancu este membru ACCA din 2008 si membru FCCA din anul 2013 si va sustine workshopurile pentru modulul Mastering Metrics din cadrul programului de certificare pentru Diploma in Marketing Profesional.

   profile-on-linkedin

  • Elena Dobre
   Digital Marketing Strategist

   Elena Dobre

   Digital Marketing Strategist

   In februarie 2013, Elena​ Dobre a revenit in Romania pentru a se alatura agentiei Conversion Marketing, unde a gestionat unele dintre cele mai mari bugete de marketing online din Romania, pentru clienti precum eMag, Flanco, Autovit, OLX, Oriflame.

   In prezent, Elena lucreaza independent in consultanta de marketing online si promovare PPC. In calitate de trainer certificat Google, Elena participa la evenimente de promovare a marketingului online in facultatile din Bucuresti, Timisoara si Brasov.

   profile-on-linkedin

  • Andreea Coca
   Market Research Lead

   Andreea Coca

   Market Research Lead

   Andreea Coca este Market Research Lead la TNS, Chartered PostGraduate Student at Oxford College of Marketing si trainer la Institutul de Marketing si specialist in ceea ce presupune integrarea a multiple surse de informatii si abordari de cercetare de piata pentru intelegerea consumatorilor si a trendurilor care sustin inovatia. A inceput moderand studii calitative, inclusiv o comunitate online cu ‘digital natives’, apoi coordonand proiecte de Digital Market Intelligence, iar in prezent sustine dezvoltarea de initiative de research care imbina online & offline, calitativ si cantitativ, traditional si digital, pentru oferirea unei viziuni relavante si moderne asupra pietei.

   profile-on-linkedin

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole