• APARITII MEDIA

 • Money.ro

  Cea mai puternica diploma de marketing vine in Romania:  

  ”Ce este şi care e miza unei diplome CIM? Răspunsul scurt – diplomele Chartered Institute of Marketing (CIM) din Marea Britanie sunt cele mai înalte certificări internaţionale în marketing. Printre românii care au obţinut deja certificări CIM pe cont propriu se numără Aneta Bogdan, managing partner al companiei de consultanţă şi branding Brandient şi Oltea Belciuganu, directorul de marketing al CEC Bank, omul care a lansat şi coordonat procesul de rebanding al celei mai vechi bănci din România. Certificările CIM, cel mai bine cotate din marketing la nivel internaţional, îţi aduc plus-valoare, pentru că te supraspecializează într-un domeniu de nişă, printr-un program extrem de aplicat la business-ul în care activezi, pe lângă setul de competenţe tehnice specifice pe care le dobândeşti la absolvirea programului.”

  Ziarul Financiar live

  Cum iti poti lua o certificare in marketing la nivel international si la ce iti foloseste? 

  Un interviu cu Oana Sav, Chartered Marketeer si coordonatoarea Institutului de Marketing, pe care il vom pune la dispozitia voastra cat de curand.

  Wall-Street.ro

  Programele de certificare – solutia de training de marketing croita pe nevoile angajatorilor: 

  „Certificarile profesionale ii califica pe profesionistii in marketing si comunicare din Romania ca experti recunoscuti international, in domeniul lor, la un anumit nivel. Este un proces care garanteaza angajatorilor ca un profesionist care a parcurs o certificare avansata, stapaneste o serie de cunostinte si instrumente sau are competentele necesare, pentru o anume pozitie. Sunt adesea criterii mai importante pentru acestia decat pregatirea academica. Aceasta are rolul ei insa vorbim de certificari profesionale care atesta ce stie sa faca in practica si la locul de munca un profesionist. In plus, aceste certificari inseamna atat recunoastere cat si o oportunitate de perfectionare pentru cei care nu au o pregatire academica de profil.”

  BusinessWoman.ro

  Expertiza britanica de marketing pentru profesionistii din Romania:

  „Sâmbătă 28 martie 2015, între orele 9:00 şi 12:00, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucureşti, Oxford College of Marketing organizează pentru profesioniştii de marketing din România un curs de marketing strategic susţinut de Tim Lane. Oxford College of Marketing şi Institutul de Marketing lansează cu această ocazie în România noul program de certificare internaţională Diploma în Marketing Profesional în varianta blended learning care combină sistemul de studiu la distanţă cu un program de cursuri de weekend.”

  Manager.ro

  Institutul de Marketing organizeaza “Parada Joburilor in Marketing Digital”

  Marketingul digital este o zona in care apar noutati si locuri de munca chiar si intr-o perioada in care oferta generala de locuri de munca este destul de redusa, potrivit unui comunicat de presa.  Cresterea marketingului digital este cauzata de faptul ca ponderea si impactul canalelor digitale in marketing a crescut semnificativ in ultimii ani.

  Capital

  Universitatea Bucuresti, intrudita astazi cu Oxford College of Marketing:

  “Universitatea București și Oxford College of Marketing au lansat astăzi primul centru de studiu acreditat al Chartered Institute of Marketing (CIM) din România. Astfel, absolvenții masteratului din cadrul Departamentului de Comunicare și Relații Publice al Facultății de Limbi Străine din Universitatea București vor putea beneficia de o dublă certificare profesională. Ei vor putea să urmeze simultan masteratul în Consulanță și Expertiză în Publicitate al Facultății de Litere și certificarea în marketing, recunoscută internațional prin Communication Advertising & Marketing  (CAM) și Chartered Institute of Marketing (CIM).”

  Evenimentul Zilei

  Parteneriat intre Universitatea Bucuresti si Oxford College of Marketing:

  “Chartered Institute of Marketing (CIM) are o istorie de peste o sută de ani şi este cea mai prestigioasă instituţie a profesioniştilor de marketing din lume, care oferă singurele programe de calificare în marketing cu recunoaştere internaţională. Chartered Institute of Marketing (CIM) joacă un rol cheie în formarea, dezvoltarea şi reprezentarea profesiei de marketer.”

  Romania libera

  Acces la programe internationale de certificare in marketing pentru studentii romani:

  “Studenţii din România vor avea acces la programe internaţionale de certificare în marketing ale Chartered Institute of Marketing, în acest sens fiind încheiat un parteneriat între Universitatea din Bucureşti şi Oxford College of Marketing în urma căruia va funcţiona şi Institutul de Marketing.”

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up