• Cine suntem?

Chartered Institute of Marketing (CIM) este cea mai mare institutie a profesionistilor de marketing din lume.  Programele de certificare profesionale CIM sunt programe de pregatire in marketing cu recunoastere internationala. Chartered Institute of Marketing (CIM) joaca un rol cheie in formarea, dezvoltarea si reprezentarea profesiei de marketer.

Chartered Institute of Marketing (CIM) este liderul international al comunitatii profesionistilor de marketing  cu  mai mult de 45000 de membri in intreaga lume. Cu peste o suta de ani de existenta, CIM defineste standardele industriei de marketer in Marea Britanie si s-a impus ca lider in definirea si implementarea bunelor practici de marketing in intreaga lume. Institutul exista pentru a dezvolta profesia de marketer, pentru a intretine standardele profesionale si pentru a imbunatati permanent competentele profesionistilor de marketing, permitandu-le sa obtina rezultate exceptionale pentru organizatiile la care lucreaza.

Chartered Institute of Marketing (CIM) este recunoscut de guvernul britanic, dar si de profesionistii din intreaga lume ca fiind autoritatea competenta in domeniul marketingului care stabileste standardele in aceasta industrie si prima sursa pentru informatii si training de specialitate.

A fi membru Chartered Institute of Marketing (CIM) inseamna a fi parte din ceva mai mare: o comunitate de marketing care face schimb de idei si de experienta. Chartered Institute of Marketing (CIM) isi reprezinta membrii si aceasta industrie de peste 100 de ani. Odata cu implinirea  a peste un  secol de recunoastere profesionala, Chartered Institute of Marketing (CIM) ramane partenerul profesionistilor in domeniu  pe tot parcursul carierei lor si un campion al excelentei in marketing.

Institutul de Marketing si More Marketing Solutions reprezinta Oxford College of Marketing in Romania si pot oferi astfel sprijin in Romania tututor marketerilor interesati sa-si creasca performanta profesionala prin calificari CIM (Chartered Institute of Marketing).

 Oxford College of Marketing este cel mai puternic centru acreditat care ofera cursuri de formare in marketing, marketing digital si relatii publice in urma carora se obtin calificari profesionale acordate de catre Chartered Institute of Marketing (CIM) . 

Institutul de Marketing si More Marketing Solutions au creat pentru prima dată suport in Romania pentru obtinerea de certificari, prin intermediul studiului la distanta sau combinat cu weekenduri intensive cu traineri din Marea Britanie.

 

Despre noi

 

Afla mai multe informatii!