Certificari de scurta durata

 • CERTIFICARI DE SCURTA DURATA

  Ce inseamna certificarile de scurta durata?

  Noile programe de training de marketing ale CIM permit parcurgerea independenta a oricarui modul specializat ca si program de formare si certificare scurta, la care se pot adauga, optional, alte module pentru a finaliza un program de certificare de lunga durata.

  Sunt module noi dezvoltate de Chartered Institute of Marketing avand in vedere cerintele in schimbare ale companiilor si angajatorilor. Astfel, programele de pregatire ar trebui sa va sprijine sa fiti mai pregatiti si mai eficienti in companiile in care lucrati si mai competitivi pe piata muncii.

  Cat dureaza?

  Un program scurt de certificare poate fi parcurs intre 3 si 6 luni.

  Cum se evalueaza?

  In functie de programul ales, evaluarea se face prin realizarea unui plan, lucrare sau portofoliu profesional  si/sau examen scris, sustinut la British Council.

 • Durata

  4 luni

  Pret

  De la: 450 £ + TVA

 • Certificare MARKETING STRATEGIC

  Parcurgerea acestui modul sprijina cursantii sa adopte o abordare strategica in planificarea de marketing pentru a dobandi si creste avantajul competitiv in organizatiile in care lucreaza. Va veti familiariza cu instrumente de analiza a situatiei si a problemelor de marketing dintr-o organizatie si veti aprofunda tehnici pentru evaluarea contextului intern si extern.

 • Durata

  4 luni

  Pret

  De la: 450 £ + TVA

 • Certificare MASTERING METRICS

  • Acest modul analizeaza importanta gestionarii datelor de marketing pentru a lua decizii eficiente.   Prezinta rolul indicatorilor de performanta de marketing in cadrul unei organizatii si arata cum  intelegerea unui set de tehnici de masurare pot ajuta o organizatiile sa ajunga la noi insight-uri   si decizii strategice. Veti intelege cum importanta acordata evaluarii si monitorizarii, aliniata obiectivelor de business poate creste  eficacitatea activitatilor de marketing.

 • Durata

  4 luni

  Pret

  De la: 450 £ + TVA

 • Certificare DIGITAL STRATEGY

  Pe parcursul acestui modul, studentii CIM vor aprofunda informatii despre cum pot implementa practici de marketing digital in planificarea strategica de marketing pentru organizatiile in care lucreaza. Evidentiaza cum intelegerea si analiza micromediului si a macromediului pot ajuta organizatiile sa faca fata  problemelor care pot aparea in mediul digital si in livrarea obiectivelor, in asa fel incat sa poata dezvolta recomandari strategice.

 • Durata

  4 luni

  Pret

  De la: 450 £ + TVA

 • Certificare DRIVING INNOVATION

  Studentii CIM vor invata pe parcursul acestui modul de ce sunt importante abordarea vizionara si incorporarea inovatiei in practicile de marketing si cum ar putea ajuta organizatiile in care lucreaza sa infrunte provocarile unor piete dinamice si  in schimbare. Se pune accent  pe intelegerea relatiei dintre marketing si antreprenoriat  si cum poate  aceasta ajuta organizatiile sa livreze solutii de marketing puternice si convingatoare.

 • Durata

  4 luni

  Pret

  De la: 400 £ + TVA

 • Certificare CUSTOMER EXPERIENCE

  Certificarea Customer Experience le va oferi cursantilor CIM instrumente pentru a identifica, monitoriza si creste calitatea experientei clientilor cu scopul imbunatatirii rezultatelor si performantei generale a organizatiei.