• CURSURI CERTIFICARE DIGITAL STRATEGY

CE SE STUDIAZA?

Programul scurt de Certificare Digital Strategy  este mai complex program de training si certificare  in marketing online si digital recunoscut international!  

Cursul permite participantilor sa aprofundeze informatii despre cum pot implementa practici de marketing digital in planificarea strategica de marketing pentru organizatiile in care lucreaza. De asemenea, cele sase luni de training teoretic si aplicat  sprijina cursantii si organizatiile sa faca fata problemelor care pot aparea in mediul digital si in livrarea obiectivelor, in asa fel incat sa poata dezvolta recomandari strategice si  ofera informatii despre cum pot organizatiile sa raspunda rapid nevoilor pietei pe care se afla prin crearea unui mix de marketing digital adecvat.  

Se vor aprofunda instrumente de management si  indicatori de masurare a performantei digitale si se va pune accent pe utilizarea lor pentru a sprijini  atingerea obiectivele de business ale organizatiei.

Digital Strategy face parte din programului complex de certificare de nivel  6, Diploma in Professional Marketing si se poate studia independent. Participantii care trec cu succes de evaluare, vor primi un Award recunoscut de Chartered Institute of Marketing. 

STRUCTURA CURS CERTIFICARE DIGITAL STRATEGY

Intelegerea implicatiilor strategice ale mediului digital disruptiv (10%)
Generarea de insight-uri relevante legate de mediul digital ( 20%)

Dezvoltarea de recomandari strategice cu scopul de a atrage, a converti si a pastra clienti (20%)
Livrarea unor raspunsuri rapide la comportamentele in schimbare ale clientilor (20%)

Managementul si optimizarea canalelor de comunicare si continut cheie intr-un plan strategic integrat de marketing digital (20%)
Aplicarea unor indifcatori d eperformanta cheie pentru a analiza comportamentele sociale , de comportament si de atitudine ale clientilor (10%)

 

ORAR SI PROGRAM DE PREGATIRE

Inainte de a incepe lucrarea practica aveti un orar individual flexibil de pregatire teoretica care ar trebui sa dureze cel putin 8 sau 10 saptamani. Veti gasi orarul la acest link si calendarul cu evenimentele si cursurile noastre aici

Aprofundare suport teoretic

Sesiunea 1 – Mediul digital in schimbare

Sesiunea 2 – Realizarea unui audit de marketing digital

Sesiunea 3 – Dezvoltarea obiectivelor si a strategiei digitalale

Sesiunea 4 – Dezvoltarea unui mix de marketing digital (1)

Sesiunea 5 – Dezvoltarea unui mix de marketing digital (2)

Sesiunea  6 – Realizarea unui plan de actiune digitala 

Sesiunea 7 – Monitorizarea si masurarea planurilor de marketing digital 

Sesiunea 8 – Testarea si optimizarea strategiilor de marketing digital

Aplicare practica

Cunonstintele, instrumentele si suportul teoretic va fi aplicat practic intr-o lucrare care are la baza cerinte concrete legate de obiectivele de marketing ale organizatiei in care lucreaza cursantii.

Cum se evalueaza modulul?

Cursatii vor realiza un portofoliu de activitati in compania la care lucreaza sau o organizatie la alegere. Structura portofoliului este alcatuita din trei cerinte principale legate de cercetare, planificare si evaluare.

CAT COSTA?

450£ + TVA, taxa de curs pentru varianta distance learning, adica studiul prin platforma de elearning Oxford College of Marketing.

690£ + TVA, taxa de curs pentru varianta de studiu blended learning, adica studiul prin platforma de elearning combinat cu o serie de cursuri intensive la zi, care au loc la Bucuresti.

La taxa de curs se adauga taxa de membru CIM, in valoare de  55£, valabila un an de zile, si taxa de evaluare de 180£. Taxele de curs se vor plati doar cand cursantii aleg sa sustina examenul.

Ce spun absolventii despre experienta de studiu intr-un program de certificare internationala?

sarbrinaStrategia digitala, un “must have”. Noi, oamenii din marketing avem nevoie de  resurse utile care sa ne ajute in construirea strategiei corecte. Eu le-am gasit cu ajutorul celor de la Institutul de Marketing si recomand tuturor celor interesati modulul de Strategie Digitala.

CIM Diploma in Marketing Profesional

Sarbrina Mitu

Marketing Expert, SAP Romania

 

 

 

Cat dureaza?

3-4 luni

 

Programe scurte certificare

 

Anunta-ma cand este urmatorul curs!

 

Afla mai multe informatii!