Webinar gratuit: Ce se schimba in campaniile de marketing pe Facebook?

0 Replies
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Webinar gratuit: Ce se schimba in campaniile de marketing pe Facebook?

Va invitam miercuri, 28 februarie, de la ora 14:30 (ora Romaniei), la urmatorul nostru webinar gratuit oferit impreuna cu colegii nostri de la Oxford College of Marketing.

Laura Boundy, profesionist de marketing independent, va discuta despre impactul ultimelor schimbari de algoritm ale Facebook asupra campaniilor de marketing.

Luna trecuta, Mark Zuckerberg a anuntat ca aceste schimbari de algoritm vor transforma fundamental modul in care organizatiile vor folosi aceasta platforma in viitor. Aceste schimbari arata ca Facebook se intoarce inapoi la originile sale sociale si incearca sa acorde prioritate postarilor de la prieteni si familie in detrimentul continutului sponsorizat al tertilor care ar putea bruia si intrerupe aceasta experienta.

Ce consecinte au aceste schimbari pentru profesionistii de marketing care gestioneaza pagini de Facebook?

In acest webinar, Laura, va incerca sa explice schimbarile cheie de algoritm care au avut loc, de ce se intampla si ce impact au asupra paginilor, companiilor.

Veti descoperi de asemenea ce strategii au inceput sa adopte organizatiile pentru a depasi provocarile cauzate de schimbare si sfaturi utile pentru a putea derula campanii social media si strategii de marketing prin continut in viitor.

Laura Boundy este specialist independent si expert in dezvoltarea si implementarea de strategii de social media pentru clienti. Cu o experienta bogata in domeniul editorials si al educatiei, Laura se ocupa de livrarea de strategii de marketing digital dezvoltate pentru cresterea de vanzari si conversii.

Cum va inregistrati?

Pentru a va rezerva un loc gratuit la acest webinar va invitam sa completati formularul de la acest link si sa va inregistrati cu 5 minute inainte de inceperea evenimentului.

Toti participantii vor primi si o inregistrare a webinarului, pe e-mail, dupa eveniment.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page
Inscrieri cursuri de marketing 2018Cum se platesc taxele de evaluare CIM?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu stii ce curs sa alegi ? Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare?

Telefon: +40-037 374-33-77

Ultimele articole
Scroll Up