Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop Mastering Digital Channels

aprilie 13 @ 9:30 am - 5:00 pm

50lire + TVA
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page

Workshopul are rolul de a susține cursanții înscrisi în programele de training de marketing digital acrediate CIM, să își finalizeze lucrarea de evaluare pentru sesiunea din iulie 2019.

Arii cheie acoperite:

  • Contextul de examinare: personalizarea;
  • Beneficii și avantaje ale personalizării, limite și riscuri;
  • Tehnologii de personalizare;
  • Audit al soluțiilor existente de personalizare;
  • Soluții și exemple de personalizare pe diverse canale;
  • Exemple de personalizare pe segmentele cheie ale organizațiilor analizate;
  • Recomandări privind implementarea de soluții de personalizare eficiente.

La această ediție le vom avea ca invitate pe Mădălina Dubiczki, Marketing Partner, Seers și Carmen Barleanu, CX Marketing Consultant, Seers care vor prezenta soluții de tehologie pentru personalizare.

Despre invitate

Carmen Bârleanu

Cred în puterea experienței pe care clientul o are și în crearea unor relații autentice între branduri și consumatori, susținute de o tehnologie de marketing care le face posibile.
Cu experiență în strategie de marketing integrată în diverse industrii, sunt pasionată de transformarea digitală a comunicării și traversarea granițelor dintre online și offline.

Profil profesional: https://www.linkedin.com/in/carmenbarleanu/

Monica Dubiczki

Susținătoare pasionată a clientului zilelor noastre, în contextul digitalizării și evoluției tehnologiei de marketing. Experiență internațională de peste 18 ani în marketing, atât ca manager executiv, cât și ca și consultant pentru companii globale.
 
 
Trainer: Oana Sav   
 

Oana Sav este coordonator și trainer la Institutul de Marketing din România și lucrează ca și consultant la More Marketing Solutions. 

Are o experiență în marketing și comunicare de peste 15 ani câștigată în calitate de expert sau consultant pe proiecte sau campanii pentru branduri din zona serviciilor financiare de pe piețe și segmente de clienți din Romania, Moldova, Ucraina, Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie si SUA.

A studiat la Chartered Institute of Marketing și Oxford College of Marketing. În urma programului Chartered PostGraduate a obținut titlul de Chartered Marketer, cea mai inaltă distincție acordată de Chartered Institute of Marketing (CIM), cea mai mare asociație a oamenilor de marketing din Europa, cu peste 100 de ani de existență.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page

Detalii

Data:
aprilie 13
Timp:
9:30 am - 5:00 pm
Preţ:
50lire + TVA

Loc de întâlnire

Sediul Integral Edu
Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Sector 1.
Bucuresti, România
+ Harta Google
Scroll Up