Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Training de marketing sau curs acreditat internaţional? Află răspunsuri pe 19 septembrie!

septembrie 19, 2018 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Gratuit
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page

Vrei să afli cum te ajută un curs acreditat în domeniul marketingului? Te interesează ce oferă cursurile practice de scurtă durată? Vino la prima seară deschisă din această toamnă organizată de Institutul de Marketing miercuri,  19 septembrie, de la 18:00 – 20:00 la Mansarda Simbio  din strada Negustori ca să afli direct de la traineri şi absolvenţi care sunt noile cursuri şi programe de  formare şi “transformare ” în domeniu.

DE CE SĂ FII ALĂTURI DE NOI?

Pentru a afla de la cursanţi şi absolvenţi ce au învăţat şi cum au promovat examenele de certificare internaţională. Invitat: GEANINA GHICULESCU, Head of Retail Marketing la METRO Cash & Carry,  absolvent Strategic Marketing şi Mastering Metrics, trainer colaborator Institutul de Marketing.

Ca să descoperi noi instrumente şi tehnici pentru rezultate mai bune în managementul experienţei clienţilor (customer experience). “Atunci când un client este mulţumit de o companie, costul de a-l servi este mai mic, iar posibilitatea de a-l fideliza este mare. De asemenea, el poate deveni un redutabil promoter al companiei in randul prietenilor.” În direct de la ANDREEA COCA, Research Integration Lead la Kantar şi trainer la Institutul de Marketing. Cum ne ajută un instrument precum Customer Journey Mapping în creşterea performanţei generale de marketing?

Cum să integrezi în planurile tale de marketing trendurile care vor influenţa cu adevărat rezultatele din 2019 ? 

AUTENTICITATEA  şi comunicarea VIZUALĂ vor  putea reconstrui relaţiile pierdute prin tehnologie şi automatizare  – argumenteaztă ANTOANETA BANU, prezentă alături de BOGDAN RADU-ALBU ca traineri  “Camera Confidence”  şi cursuri  media pentru profesioniştii din domeniul marketingului şi al comunicării). Institutul de Marketing extinde în toamnă oferta de cursuri si programe de training cu soluţii de soft skills şi programe transformaţionale de comunicare şi public speaking cu practicieni asociaţi locali precum Laura Dragomir. 

CUM TE AJUTĂ UN CURS CERTIFICAT INTERNAŢIONAL?

DEZVOLTAREA  CARIEREI ÎN MARKETING.   Indiferent dacă ai sau nu o pregătire academic în domeniu  poţi să-ţi asiguri sau să îţi dezvolţi o bază solidă de cunoştinţe şi noţiuni, din cele mai noi şi de încredere surse. Afli despre instrumente de marketing noi pe care le poţi folosi imediat în dezvoltarea strategiei de marketing în organizaţia în care lucrezi. Profiţi de pachete şi beneficii speciale în cursurile practice locale de scurtă durată cu profesionişti şi practicieni din România şi din străinatate.

RECUNOAŞTERE INTERNATIONALĂ . Obţii  recunoaştere şi echivalare internaţională a efortului depus în programe avansate  complexe cum ar fi  Diploma in Profesional  MarketingDiploma Chartered PostGraduate sau programul de Marketing  Leadership  sau module specializate cum ar fi Customer Experience,  Strategic MarketingDigital Strategy sau Mastering Digital Channels.

SUPORT , COMUNITATE ŞI EXPUNERE PROFESIONALĂ

Beneficiezi de sprijin şi suport individual de la tutori din Marea Britanie, profesionsti cu o vastă experienţă în domeniu, practică sau academică.

Cunoşti oameni care activează în domeniu  cu care poţi lucra şi schimba experienţă. Devii parte a comunităţii profesionale locale şi internaţionale şi poţi obţine titlul de Chartered Marketer, cea mai înaltă distincţie oferită de Chartered Institute of Marketing (CIM), cea mai mare comunitate internaţională a oamenilor de marketing, cu peste 100 de ani de existenţă .

Rezervă-ţi loc din timp la info@institutuldemarketing.ro.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page

Detalii

Data:
septembrie 19, 2018
Timp:
6:00 pm - 8:00 pm
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:

Organizator

Institutul de Marketing
Email:
info@institutuldemarketing.ro
Sit web:
www.institutuldemarketing.ro

Loc de întâlnire

Mansarda Simbio
Strada Negustori 26
Bucuresti, 030167 România
+ Harta Google
Telefon:
0756 746 246
Sit web:
http://simbiokb.ro/
Scroll Up