Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cum te perfectionezi cu un training de marketing certificat?

aprilie 18, 2018 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

De ce sa urmati un curs de certificare in evaluare de marketing?

Va invitam sa aflati mai multe miercuri, 18 aprilie, de la ora 18:00, la seara deschisa unde il avem invitat pe Doru Oraselu, Marketing Manager la Go 2 Markets. Doru a absolvit cu succes intregul program avansat Diploma in Professional Marketing, alegand ca prim modul din acest program de training pe termen lung, modulul Mastering Metrics.

Vom prezenta pe scurt si cele mai noi cursuri de la Oxford College of Marketing- Digital Strategy, Customer Experience, Digital Marketing – iar Doru va raspunde la cele mai frecvente intrebari legate de programele de certificare internationala de la Chartered Institute of Marketing si Oxford College of Marketing.

Intalnirea va avea loc la sediul Integral Programe Educationale, Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Punct de reper: Piata Romana, vis-a-vis de coloane, intre Farmacia Catena si Marshal Tourism.

Accesul este gratuit. Va rugam sa confirmati participarea la info@institutuldemarketing.ro pana cel tarziu marti, 17 aprilie.

Ce spun cei care au finalizat cursurile acreditate CIM? Va invitam sa cititi cateva interviuri in care isi impartasesc experienta dupa finalizarea unui training certificat.

https://www.institutuldemarketing.ro/cine-suntem/testimoniale-cursanti/

 

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Detalii

Data:
aprilie 18, 2018
Timp:
6:00 pm - 7:00 pm
Eveniment Category:
Scroll Up