Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cum va ajuta o certificare in Customer Experience?

iunie 6, 2018 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Cum va ajuta o certificare in Customer Experience?

Va invitam sa aflati mai multe miercuri, 6 iunie, de la ora 18:00, la seara deschisa unde o avem invitata pe Daniela Ionita, Brand Manager la Regina Maria. Daniela este unul dintre primii absolventi ai programului de training si certificare internationala in marketing al Chartered Institute of Marketing (CIM) in Customer Experience.

Programul de training  si certificare in Customer Experience al CIM este primul si singurul suport de pregatire pentru profesionistii de marketing care include cursuri de specialitate cu traineri din Marea Britanie, acreditat international.  

Viitorul marketingului este tot mai mult legat de experienta oferita clientilor. Fiecare dintre aspectele cheie ale unei afaceri, de la strategie la procesele si structura sau cultura organizationala sunt redesenate in prezent  pentru a  le reaseza in jurul clientilor si nu al produselor sau ale diverselor departamente din companii. Adesea insa, oamenii de marketing nu reusesc sa isi asculte cu adevarat clientii. Felul in care clientii consuma si aleg produse si servicii nu mai este influentat doar de branduri, ci, mai ales, de experientele pe care acestea le livreaza.

Vom prezenta pe scurt si cele mai noi cursuri de la Oxford College of Marketing- Digital Strategy, Customer Experience, Digital Marketing – iar Daniela va raspunde la cele mai frecvente intrebari legate de programele de certificare internationala de la Chartered Institute of Marketing si Oxford College of Marketing.

Intalnirea va avea loc la sediul Integral Programe Educationale, Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Punct de reper: Piata Romana, vis-a-vis de coloane, intre Farmacia Catena si Marshal Tourism.

Accesul este gratuit. Va rugam sa confirmati participarea la info@institutuldemarketing.ro pana cel tarziu luni, 4 iunie.

Ce spun cei care au finalizat cursurile acreditate CIM? Va invitam sa cititi cateva interviuri in care isi impartasesc experienta dupa finalizarea unui training certificat.

https://www.institutuldemarketing.ro/cine-suntem/testimoniale-cursanti/

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Detalii

Data:
iunie 6, 2018
Timp:
6:00 pm - 7:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

Institutul de Marketing
Email:
info@institutuldemarketing.ro
Sit web:
www.institutuldemarketing.ro

Loc de întâlnire

Sediul Integral Edu
Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Sector 1.
Bucuresti, România
+ Harta Google
Scroll Up