Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Camera Confidence for Marketers

martie 21 @ 10:00 am - 2:00 pm

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Cum iti pregatesti aparitia pentru o filmare?

Tu si camera de filmare. O proba, nu prea usoara. Rolul si impactul comunicarii video creste, de la spoturi video, la transmisii live prin intermediul retelelor sociale, la vloguri, emisiuni televizate sau transmisii in direct. Situatii care inseamna mult stres. Sunt  ocazii in care experienta face diferenta!

EMOTIA sau TRACUL – acelasi sentiment care se transforma intr-o bariera catre ceea ce ar putea fi un mesaj de marketing convingator.
Cum stapanesti situatia? Cum poti obtine o prezenta cat mai buna in fata camerei de filmare?

Testeaza intensivul “CAMERA CONFIDENCE”, workshop practic dezvoltat de Institutul de Marketing pentru cursantii sai inscrisi la programele de certificare acreditate international, cu doi profesionisti experimentati: Antoaneta Banu si Bogdan Bogdan Radu-Albu.

In doua ore iti oferim, punctual tips & tricks despre:

Cum iti pregatesti aparitia pentru o filmare?

Cum vorbesti in fata camerei de filmare tinand cont de contextul in care esti plasat?

Cum sa-ti folosesti expresivitatea corporala, vocea, respiratia, mimica, ochii, pentru a obtine o prezenta confortabila in fata camerei;

Cum iti folosesti paralimbajul pentru a maximiza mesajul si stilul de discurs?

In doua ore lucram, filmam si oferim feedback pentru prezenta ta in fata camerei de filmare.

Nu te pregatim pentru a deveni vedeta TV, dar iti oferim instrumentele si informatiile care sa iti asigure o prezenta profesionista in fata camerei de filmare. In egala masura, iti oferim un workshop pe care sa-l poti darui si tu cadou tuturor colegilor din marketing, comunicare, management si vanzari care trebuie sa vorbeasca mai bine sub reflectoare.

ANTOANETA BANU

Antoaneta este jurnalist de brand, creatorul seriei de interviuri “ Dialoguri despre Putere” si trainer certificat ANC. Antoaneta a absolvit UNATC (Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica) iar la Teatrul National din Bucuresti a obtinut primul job. Acolo s-a format ca profesionist, invatand de la marii actori ai Romaniei ca nimic in viata nu exista fara povestea personala. A lucrat ca reporter,realizator si moderator tv pentru Televiziunea Nationala, Prima TV, Europa fm, Radio Fun, Realitatea Media-Money Channel TV. Din 17 martie 2017, Antoaneta este jurnalist in cadrul echipei postului tv Canal 33 Romania, unde realizeaza emisunile “Business Woman” si “#33Special”. 

BOGDAN RADU-ALBU

Jurnalist cu 20 de ani de experienta in televiziune, a lucrat ca reporter, redactor si producator in TVR si din anul 2003 a decis sa treaca in spatele camerei de filmare, devenind operator imagine, director de imagine, regizor de emisie pentru TVR, Antena1, Prima TV, Kanal D. In prezent este freelancer si trainer autorizat CNFPA, dezvoltand proiecte de productie de cinema, advertising si televiziune.

Accesul la acest eveniment se face pe baza de invitaţie, doar pentru cursanţii Institutului de Marketing, inscrisi la cursurile de certificare Chartered Institute of Marketing (CIM).

Pentru detalii şi informaţii despre alte workshop-uri, training media şi public speaking, va rugam sa ne scrieţi la info@institutuldemarketing.ro

 

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Detalii

Data:
martie 21
Timp:
10:00 am - 2:00 pm

Organizator

Institutul de Marketing
Email:
info@institutuldemarketing.ro
Sit web:
www.institutuldemarketing.ro

Loc de întâlnire

Palatul Noblesse
Str. Sfinților nr.7
București, România
+ Harta Google
Scroll Up