• CERTIFICATUL INTRODUCTIV IN MARKETING

 • Cui se adreseaza?

  Daca nu aveti experienta in domeniul marketingului si nu aveti nicio calificare in acest sens, atunci acest curs va poate oferi intrarea in acest domeniu. Puteti face astfel primul pas catre o calificare profesionala si obtine primul certificat profesional in marketing. Cursul poate fi parcurs intr-un interval de sase luni de zile si un an.
  Certificatul Introductiv este un prim pas pentru a avansa catre Certificatul Profesional in Marketing, apoi pentru Diploma Profesionala in Marketing si in cele din urma pentru Diploma Profesionala Chartered Postgraduated Marketing si statutul de Chartered Marketer.

  Candidatii pentru aceasta calificare au, in general, urmatorul profil:

  Este un curs introductiv in marketing care se adreseaza tuturor celor care:

  • Lucreaza in pozitii de junior in marketing, secretariat si administratie;
  • Sunt angajati in posturi care implica si activitati si responsabilitati de marketing;
  • Asistenti organizare evenimente;
  • Asistenti Serviciul Clienti/angajati ai unui call center;
  • Non-marketeri care doresc sa isi dezvolte o mai buna intelegere si cunoastere a marketingului sau care isi doresc intrarea in acest domeniu.

  STRUCTURA CURSULUI

  Cursul este alcatuit din doua unit-uri, care se pot parcurge pas cu pas pentru a obtine certificarea finala.

  What is marketing?

  Acest curs furnizeaza studentilor instrumentele si cunostintele necesare pentru a implementa strategii de marketing digital in organizatiile in care lucreaza. Cursul este structurat in patru sectiuni: instrumente digitale, planificare, implementare si monitorizare. Subiectele si sesiunile de evaluare acopera subiecte precum: SEO, PPC, tipuri de reclama, email marketing, marketing viral, PR online, social media.

  Understanding Customer Relationship

  Acest unit va furnizeaza instrumentele si informatiile necesare pentru a coordona activitatile de comunicare de marketing si brand in organizatia in care lucrati. Veti aprofunda elementele fundamentale teoretice de marketing al consumatorului si le veti aplica in diferite contexte de comunicare.
  Absolventii de facultati de comunicare si marketing pot fi scutiti de parcurgerea acestui modul, parcurgand o procedura speciala. Pentru detalii si informatii, veti discuta cu coordonatorul local dupa ce aplicati pentru curs.

  Cat costa?

  Programul de certificare presupune achitarea, integrala sau per modul, a trei tipuri de taxe: taxa de tuition, taxele de evaluare si taxa de membru CIM. Manualele in format tiparit sunt optionale. 

  De la: 350 £ + TVA

  55 £ / modul

  Taxa membru CIM 55 £
  Manuale: 100 £ (optional)

 • Cat dureaza ?

  6 – 12 luni

  CURSURI CIM

   

  Anunta-ma cand este urmatorul curs!

  Afla mai multe informatii!