• CHARTERED INSTITUTE OF MARKETING

  CHARTERED INSTITUTE OF MARKETING (CIM) este cea mai mare si mai de succes institutie profesionala de marketing din lume. Calificarile profesionale CIM sunt singurele programe acceptate si respectate international si in prezent exista peste 50 000 de marketeri acreditati in intreaga lume.

  Pentru a ramane in competitie si pentru a va asigura ca oferiti atat dumneavoastra cat si echipei dumneavoastra cele mai bune oportunitati intr-un mediu de marketing concurential, calificarile Chartered Institute of Marketing (CIM) sunt o necesitate. Exista cate un curs sau o calificare Chartered Institute of Marketing (CIM) pentru fiecare nivel de pregatire si experienta in marketing.

 • Durata

  6 – 12 luni

  Pret

  De la: 397,5 £ + TVA

 • CERTIFICATUL INTRODUCTIV IN MARKETING

  Daca nu aveti experienta in domeniul marketingului si nu aveti nicio calificare in acest sens, atunci acest curs va poate oferi intrarea in acest domeniu. Puteti face astfel primul pas catre o calificare profesionala si obtine primul certificat profesional in marketing. Cursul poate fi parcurs intr-un interval de sase luni de zile si un an.

 • Durata

  12 – 15 luni

  Pret

  De la: 383,3 £ + TVA

 • CERTIFICATUL IN MARKETING PROFESIONAL

  Daca aspirati la o cariera in marketing, sunteti angajat intr-o functie de marketing la nivel de incepator sau doriti sa va folositi  experienta dintr-un alt domeniu in cel al marketing-ului, atunci acest nivel poate fi cel potrivit pentru dumneavoastra. Va trebui sa discutam si sa evaluam nivelul la care puteti incepe.

 • Durata

  12 – 15 luni

  Pret

  De la: 416,6 £ + TVA

 • DIPLOMA IN MARKETING PROFESIONAL

  Daca sunteti responsabil in conducerea activitatilor de marketing la nivel operational, sunteti avansat la o pozitie de marketing de nivel mediu, doriti sa va imbogatiti cunostintele dobandite la nivel de Certificat sau doriti o mai buna intelegere a resorturilor de business care stau la baza managementului in marketing, acest nivel poate fi cel potrivit pentru dumneavoastra.

 • Durata

  12 – 24 luni

  Pret

  De la: 337.5 £ + TVA

 • DIPLOMA IN MARKETING CHARTERED POSTGRADUATE

  Daca deja ati dobandit un nivel ridicat de cunostinte si/sau de experienta in marketing, atunci acest nivel poate fi varianta potrivita pentru dumneavoastra. Accentul este pus pe aspectele strategice ale managementului de marketing si aceasta calificare este o reflectare a competentei dumneavoastra la cel mai inalt nivel.