• CURSURI SI PROGRAME DE CERTIFICARE

 • Cursurile de marketing recunoscute international si formarea continua in domeniu sunt esentiale intr-o lume tot mai globalizata si in accelerata schimbare. Trainingurile  Chartered Institute of Marketing (CIM) si CAM asigura cele mai relevante calificari profesionale in marketing si comunicare acreditate, cu recunoastere internationala.

  Indiferent de stadiul in care ati avansat in cariera sau de specificul industriei in care lucrati, este nevoie sa fiti la zi cu noutatile, de la noile tehnologii si canale de marketing la ultimele instrumente de colectare si analiza a datelor dar mai ales, cu problemele fundamentale strategice si de business care va ajuta sa castigati influenta si credibilitate si dincolo de departamentul de marketing, mai ales la nivelul board-ului companiilor in care activati.

  De ce sa studiati cu noi?

  • Obtineti certificari acreditate, recunoscute in intreaga lume de la cea mai mare organizatie a marketerilor la nivel global, cu o reputatie  globala ca centru de excelenta;
  • Continutul cursurilor este dezvoltat ca raspuns la nevoile practicienilor de marketing din cele mai variate industrii;
  • Cursurile si modulele sunt dezvoltate si reevaluate permanent pe baza studiilor, chestionarelor si feedback-ului permanent de la angajatori in legatura cu abilitatile si cunostintele de care au nevoie de la angajatii lor;
  • Traningul acreditat CIM  va furnizeaza instrumente de lucru pe care le puteti aplica imediat, in profesia dumneavoastra, in organizatia in care lucrati;
  • Calificarile va ofera un suport suplimentar pentru a progresa in cariera, in ierarhia organizatiei, dar si pentru a obtine venituri mai mari ca profesionist independent sau angajat intr-o pozitie de marketing si comunicare.

  Pentru mai multe informatii sau pentru o oferta customizata pentru compania dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

  Certificari  Chartered Institute of Marketing (CIM)

  Pentru a ramane in competitie si pentru a va asigura ca oferiti atat dumneavoastra cat si echipei dumneavoastra cele mai bune oportunitati intr-un mediu de marketing concurential, calificarileChartered Institute of Marketing (CIM) sunt o necesitate. Exista cate un curs sau o calificare Chartered Institute of Marketing (CIM) pentru fiecare nivel de pregatire si experienta in marketing.

  Certificari de marketing digital

  Pentru a oferi profesionistilor acces la cele mai noi informatii si instrumente din zona marketingului si brandingului digital, CAM a dezvoltat patru noi module specializate pentru a raspunde nevoilor de training in fiecare arie de specialitate. Diploma in Marketing Digital (Diploma in Digital Marketing), Diploma in Marketing Mobil(Diploma in Mobile Marketing), Diploma in Evaluare si Analiza Digitala (Diploma in Digital Metrics and Analytics) si Diploma in Media si Branding Digital (Diploma in Digital Media and Branding).

  Cursuri de certificare in achizitii

  The Chartered Institute of Purchasing & Supply (CIPS) este centrul global de excelenta pentru industria achizitiilor. Certificarile internationale CIPS sunt create pentru a raspunde celor mai inalte standarde care sa asigure standardele necesare de competenta profesionistilor din domeniu.

  Oxford College of Marketing

  Oxford College of Marketing este cel mai puternic centru de pregatire acreditat al Chartered Institute of Marketing. Cursurile dezvoltate de Oxford College of Marketing au fost concepute pentru a oferi un sprijin tuturor celor care lucreaza sau aspira la o cariera in marketing, indiferent de experienta sau pregatirea lor academica. Cursurile intensive speciale, pot ajuta studentii sa avanseze la o diploma de cel mai inalt nivel. In plus, Oxford College of Marketing si Institutul de Marketing  ofera companiilor cursuri de marketing personalizate si customizate, in functie de nevoile lor specifice.