• CINE SUNTEM?

 • Chartered Institute of Marketing (CIM) este cea mai mare institutie a profesionistilor de marketing din lume. Calificarile profesionale CIM sunt programe de pregatire in marketing cu recunoastere internationala. Chartered Institute of Marketing (CIM) joaca un rol cheie in formarea, dezvoltarea si reprezentarea profesiei de marketer.

  Chartered Institute of Marketing (CIM) este liderul international al comunitatii profesionistilor de marketing  cu 45000 de membri in intreaga lume. Cu peste o suta de ani de existenta, CIM defineste standardele industriei de marketer in Marea Britanie si s-a impus ca lider in definirea si implementarea bunelor practici de marketing in intreaga lume. Institutul exista pentru a dezvolta profesia de marketer, pentru a intretine standardele profesionale si pentru a imbunatati permanent competentele marketerilor, permitandu-le sa obtina rezultate exceptionale pentru organizatiile la care lucreaza.

  Chartered Institute of Marketing (CIM) este recunoscut de guvernul britanic, dar si de profesionistii din intreaga lume ca fiind autoritatea competenta in domeniul marketingului care stabileste standardele in aceasta industrie si prima sursa pentru informatii si training de specialitate.

  A fi membru Chartered Institute of Marketing (CIM) inseamna a fi parte din ceva mai mare: o comunitate de marketing care face schimb de idei si de experienta. Chartered Institute of Marketing (CIM) isi reprezinta membrii si aceasta industrie de peste 100 de ani. Odata cu implinirea  a peste un  secol de recunoastere profesionala, Chartered Institute of Marketing (CIM) ramane partenerul profesionistilor in domeniu  pe tot parcursul carierei lor si un campion al excelentei in marketing.

  Institutul de Marketing si More Marketing Solutions reprezinta Oxford College of Marketing in Romania si pot oferi astfel sprijin in Romania tututor marketerilor interesati sa-si creasca performanta profesionala prin calificari CIM (Chartered Institute of Marketing).

  Pentru informatii suplimentare despre obtinerea calificarilor CIM in Romania, va rugam sa necontactati.

  Oxford College of Marketing este unul dintre colegiile de marketing de top care ofera cursuri de formare in marketing, marketing digital si relatii publice in urma carora se obtin calificari profesionale acordate de catre Chartered Institute of Marketing (CIM) si de catre CAM Foundation.

  Invatamantul online oferit de Oxford College of Marketing  va permite sa studiati pentru propria calificare Chartered Institute of Marketing (CIM) indiferent unde locuiti, in orice circumstante si oricat de aglomerata este viata dumneavoastra! Cu sistemul nostru unic de a invata online si cu sprijinul oferit, de la distanta, de catre echipa noastra, puteti sa obtineti calificarile Chartered Institute of Marketing (CIM) la care aspirati, in ritmul vietii dumneavoastra!

  Veti studia pentru fiecare nivel intr-o maniera flexibila si intr-un  mod care vi se potriveste, folosind sistemul nostru online impreuna cu Managerul  de Studii la Distanta si cu ajutorul unor marketeri profesionisti, care vor lucra cu dumneavoastra si va vor ajuta in pregatirea pentru examene

  ismm_logo  logo_ocom

  cips_logologo-cim

 • Afla mai multe informatii!

  Descarca brosura completa

  Despre noi