• Cine suntem?

Chartered Institute of Marketing (CIM) este cea mai mare instituție a profesioniștilor de marketing din lume.  Programele de certificare profesionale CIM sunt programe de pregătire în marketing cu recunoaștere internațională. Chartered Institute of Marketing (CIM) joacă un rol cheie în formarea, dezvoltarea și reprezentarea profesiei de marketer.

Chartered Institute of Marketing (CIM) este liderul internațional al comunității profesioniștilor de marketing  cu  mai mult de 45000 de membri în întreaga lume. Cu peste o sută de ani de existență, CIM definește standardele industriei de marketer în Marea Britanie și s-a impus ca lider în definirea și implementarea bunelor practici de marketing în întreaga lume. Institutul există pentru a dezvolta profesia de marketer, pentru a întreține standardele profesionale și pentru a îmbunătăți permanent competențele profesioniștilor de marketing, permițându-le să obțină rezultate excepționale pentru organizațiile la care lucrează.

Chartered Institute of Marketing (CIM) este recunoscut de guvernul britanic, dar și de profesioniștii din întreagă lume că fiind autoritatea competentă în domeniul marketingului care stabilește standardele în această industrie și prima sursă pentru informații și training de specialitate.

A fi membru Chartered Institute of Marketing (CIM) înseamnă a fi parte din ceva mai mare: o comunitate de marketing care face schimb de idei și de experiență. Chartered Institute of Marketing (CIM) își reprezintă membrii și această industrie de peste 100 de ani. Odată cu împlinirea a peste un  secol de recunoaștere profesională, Chartered Institute of Marketing (CIM) rămâne partenerul profesioniștilor în domeniu  pe tot parcursul carierei lor și un campion al excelenței în marketing.

Institutul de Marketing și More Marketing Solutions reprezintă Oxford College of Marketing în România și pot oferi astfel sprijin în România tuturor marketerilor interesați să-și crească performanța profesională prin calificări CIM (Chartered Institute of Marketing).

Oxford College of Marketing este cel mai puternic centru acreditat care oferă cursuri de formare în marketing, marketing digital și relații publice în urma cărora se obțin calificări profesionale acordate de către Chartered Institute of Marketing (CIM) . 

Institutul de Marketing și More Marketing Solutions au creat pentru prima dată suport în România pentru obținerea de certificări, prin intermediul studiului la distanță sau combinat cu weekenduri intensive cu traineri din Marea Britanie.

 

Despre noi

 

Afla mai multe informatii!

 

Scroll Up