• CURS CERTIFICAT DIGITAL STRATEGY

CE SE STUDIAZĂ?

Programul scurt de certificare Digital Strategy este cel mai complex program de training și certificare  în marketing online și digital recunoscut internațional!  

Cursul permite participanților să aprofundeze informații despre cum pot implementa practici de marketing digital în planificarea strategică de marketing pentru organizațiile în care lucrează. De asemenea, cele 150 de ore de training teoretic și aplicat sprijină cursanții și organizațiile să facă față problemelor care pot apărea în mediul digital și în livrarea obiectivelor. Rezultatul concret este că vor putea dezvolta recomandări strategice  pentru ca organizaţiile în care lucrează să răspundă rapid nevoilor pieței  printr-un mix de marketing digital adecvat.  

Se vor aprofunda instrumente de management și  indicatori de măsurare a performanței digitale și se va pune accent pe utilizarea lor pentru a sprijini  atingerea obiectivelor de business ale organizației.

Participanții care trec cu succes de evaluare, vor primi un Award recunoscut de Chartered Institute of Marketing. 

Pentru prima dată la nivel internaţional,  absolvenţii modulului  Digital Strategy au la dispoziţie şi două alternative de a integra acest modul într-un program complex de certificare de nivel 6:

Diploma in Professional Marketing

Professional Diploma in Digital Marketing

STRUCTURĂ CURS CERTIFICARE DIGITAL STRATEGY

Înțelegerea implicațiilor strategice ale mediului digital disruptiv (10%)
Generarea de insight-uri relevante legate de mediul digital (20%)

Dezvoltarea de recomandări strategice cu scopul de a atrage, a converti și a păstra clienți (20%)
Livrarea unor răspunsuri rapide la comportamentele în schimbare ale clienților (20%)

Managementul și optimizarea canalelor de comunicare și conținut cheie într-un plan strategic integrat de marketing digital (20%)
Aplicarea unor indicatori-cheie de performanță pentru a analiza comportamentele de căutare pe site, on-line sau social media şi sentimentul de brand (10%)

ORAR ȘI PROGRAM DE PREGĂTIRE

Înainte de a începe lucrarea practică aveți un orar individual flexibil de pregătire teoretică care ar trebui să dureze cel puțin 8 sau 10 săptămâni. Veți găsi orarul la acest link și calendarul cu evenimentele și cursurile noastre aici

Aprofundare suport teoretic

Sesiunea 1 – Mediul digital în schimbare

Sesiunea 2 – Realizarea unui audit de marketing digital

Sesiunea 3 – Dezvoltarea obiectivelor și a strategiei digitalale

Sesiunea 4 – Dezvoltarea unui mix de marketing digital (1)

Sesiunea 5 – Dezvoltarea unui mix de marketing digital (2)

Sesiunea  6 – Realizarea unui plan de acțiune digitală 

Sesiunea 7 – Monitorizarea și măsurarea planurilor de marketing digital 

Sesiunea 8 – Testarea și optimizarea strategiilor de marketing digital

Cum se evaluează modulul?

Cunoștințele, instrumentele și suportul teoretic vor fi aplicate practic într-un plan de strategie digitală care are la bază cerințe concrete legate de obiectivele de marketing ale organizației în care lucrează cursanții sau o companie la alegere.

Structura lucrării este alcătuită din trei cerințe principale legate de cercetare, planificare și evaluare în marketing digital.

CÂT COSTĂ?

450£ + TVA, taxa de curs pentru varianta distance learning, adică studiul prin platforma de e-learning Oxford College of Marketing.

730£ + TVA, taxa de curs pentru varianta de studiu blended learning, adică studiul prin platforma de e-learning combinat cu o serie de cursuri intensive la zi, care au loc la București.

La taxa de curs se adaugă taxa de membru CIM, în valoare de 60£, valabilă un an de zile, și taxa de evaluare de 185£. Taxele de curs se vor plăti doar când cursanții aleg să susțină examenul.

Date cheie:

  • Deadline pentru înscrieri: 20 iunie 2019;
  • Digital Strategy Induction: 1 iulie 2019;
  • Digital Strategy Intensive Weekend cu Red Barrington, Chartered Marketer și trainer la Oxford College of Marketing: 6-7 iulie 2019;
  • Digital Strategy Workshop: 19 octombrie 2019,
  • Curs intensiv de marketing digital, Digital Gateway: 18 octombrie 2019;
  • Curs intensiv Marketing Gateway:  25-26 octombrie 2019.

Ce spun absolvenții despre experiența de studiu într-un program de certificare internațională?

sarbrinaStrategia digitală, un “must have”. Noi, oamenii din marketing avem nevoie de  resurse utile care să ne ajute în construirea strategiei corecte. Eu le-am găsit cu ajutorul celor de la Institutul de Marketing și recomand tuturor celor interesați modulul de strategie digitală.

CIM Diploma în Marketing Profesional

Sarbrina Mitu

Marketing Expert, SAP Romania

 

 

 

Cat dureaza?

4-6 luni/ 150 ore

 

Programe scurte certificare

 

Anunta-ma cand este urmatorul curs!

 

Afla mai multe informatii!

Scroll Up