Loading Evenimente

« All Evenimente

Strategic Marketing – Induction

iunie 29 @ 6:00 pm - 8:00 pm

670GBP + TVA/modul
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Strategic Marketing

Programul de studiu pentru certificarea internationala CIM – Diploma în Marketing Profesional este alcatuit din trei module, dintre care doua sunt obligatorii (Strategic Marketing si Mastering Metrics), iar doua sunt elective (Digital Strategy si Driving Innovation), dintre care cursantii trebuie sa aleaga doar unul pentru a obtine certificarea. Parcurgerea modulului Strategic Marketing arata studentilor cum sa adopte o abordare strategica in planificarea de marketing pentru a dobandi si creste avantajul competitiv in organizatiile in care lucreaza. Va veti familiariza cu instrumente de  analiza a situatiei si a problemelor de marketing dintr-o organizatie si veti aprofunda tehnici pentru evaluarea contextului intern si extern.

Seminarul de induction face parte din orarul certificarii in marketing in varianta blended learning, cu cursuri la zi, si reprezinta o introducere in tema a celor care se vor inscrie pentru sesiunea de evaluare din decembrie 2017.

Cei care nu doresc sa urmeze o certificare intreaga, pot urma certificarea de scurta durata Strategic Marketing, la finalul careia vor primi un Award de la Chartered Institute of Marketing.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Detalii

Data:
iunie 29
Timp:
6:00 pm - 8:00 pm
Preţ:
670GBP + TVA/modul
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Sediul Integral Edu
Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Sector 1.
Bucuresti, România

Organizator

Institutul de Marketing
Email:
info@institutuldemarketing.ro
Sit web:
www.institutuldemarketing.ro