Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Strategic Marketing – Induction

iulie 5, 2017 @ 5:00 pm - 7:00 pm

670GBP + TVA/modul
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Strategic Marketing

Miercuri, 5 iulie, in intervalul orar 17:00-19:00, organizam sesiunea de Induction a modulului Strategic Marketing. Seminarul face parte din orarul Diploma în Marketing Profesional in varianta blended learning si se adreseaza celor care au finalizat inscrierea in program.

Colega noastra Oana Sav, va va prezenta si va va ghida prin tot ce inseamna: platforma de studiu Oxford College of Marketing, informatiile, resursele si procedurile Chartered Institute of marketing (CIM), modul de studiu, bibliografia, webinarele si tema de examinare pentru sesiunea decembrie 2017.  Orarul pentru sesiune din decembrie il gasiti aici.

Alaturi de noi o vom avea pe Iulia Cornigeanu, director executiv la Kantar TSN si trainer la Institutul de Marketing impreuna cu care vom incerca sa va ghidam cat mai concret sa porniti auditul vostru de marketing.

Intalnirea va avea loc la sediul nostru de la IntegralEDU- Bucureşti: Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Sector 1. Punct de reper: Piaţa Romană, vis-a-vis de coloane, între farmacia Catena şi Marshal Tourism.

Programul de studiu pentru certificarea internationala CIM – Diploma în Marketing Profesional este alcatuit din trei module, dintre care doua sunt obligatorii (Strategic Marketing si Mastering Metrics), iar doua sunt elective (Digital Strategy si Driving Innovation), dintre care cursantii trebuie sa aleaga doar unul pentru a obtine certificarea. Parcurgerea modulului Strategic Marketing arata studentilor cum sa adopte o abordare strategica in planificarea de marketing pentru a dobandi si creste avantajul competitiv in organizatiile in care lucreaza. Va veti familiariza cu instrumente de analiza a situatiei si a problemelor de marketing dintr-o organizatie si veti aprofunda tehnici pentru evaluarea contextului intern si extern.

Cei care nu doresc sa urmeze o certificare intreaga, pot urma certificarea de scurta durata Strategic Marketing, la finalul careia vor primi un Award de la Chartered Institute of Marketing.

Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Detalii

Data:
iulie 5, 2017
Timp:
5:00 pm - 7:00 pm
Preţ:
670GBP + TVA/modul
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Sediul Integral Edu
Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Sector 1.
Bucuresti, România

Organizator

Institutul de Marketing
Email:
info@institutuldemarketing.ro
Sit web:
www.institutuldemarketing.ro