Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Digital Strategy

februarie 4, 2017 @ 9:30 am - februarie 5, 2017 @ 5:00 pm

670lire + TVA
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Digital Strategy

Modulul Digital Strategy in marketing digital face parte din certificarea CIM Diploma in Marketing Profesional. Acest curs intensiv face parte din orarul certificarii in marketing in varianta blended learning, cu cursuri la zi, pentru cei care se vor inscrie la sesiunea de evaluare din iulie 2017.

Acest curs de doua zile face parte din orarul certificarii in marketing in varianta blended learning, cu cursuri la zi, si va fi tinut de unul dintre lectorii Oxford College of Marketing, Red Barrington.

Cei care nu doresc sa urmeze o certificare intreaga, pot urma certificarea de scurta durata Digital Strategy, la finalul careia vor primi un Award de la Chartered Institute of Marketing.

Modulul ofera informatii despre cum pot organizatiile sa raspunda rapid nevoilor pietei pe care se afla prin crearea unui mix de marketing digital adecvat.  Se vor aprofunda instrumente de management si indicatori de masurare a performantei digitale si se va   evidentia cum utilizarea lor sprijina  atingerea obiectivele de business ale organizatiei.
Acest modul se evalueaza printr-o lucrare de 18 pagini pe care o veti realiza cu ajutorul unui tutore desemnat sa va ghideze si sa va raspunda la intrebari.
Distribuie articolul:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Buffer this page

Detalii

Începere:
februarie 4, 2017 @ 9:30 am
Se termină:
februarie 5, 2017 @ 5:00 pm
Preţ:
670lire + TVA
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,

Loc de întâlnire

Hotel Radisson Blu
Calea Victoriei 63-81, Bucuresti, Sala Maia
Bucuresti, România

Organizator

Institutul de Marketing
Email:
info@institutuldemarketing.ro
Sit web:
www.institutuldemarketing.ro